10 saker jag är tacksam över

Kristina som bloggar här på nouw under namnet @positiv5barnsmamma skrev för några dagar sedan ett inlägg där hon tycker man ska skriva ned 10 saker man är tacksam över. Det inlägget hon skrev hittar ni HÄR. Jag är ju väldigt duktig på o hitta en massa fel hos mig själv pga att jag har jätte dåligt självförtroende, så därför tänkte jag ta o försöka göra denna utmaningen. Detta är ingenting som man behöver skriva ned i sin blogg om man inte vill. Men jag hade däremot tänkt ta o göra det.

1. Jag är tacksam för att jag har fått upp kontakten med min vän Nadja som jag inte haft någon kontakt med på över 1 år pga att vi blev ovänner, sedan efter det tappade vi kontakten med varandra. Men nu för några dagar sedan så fick vi upp kontakten med varandra igen, så det är jag tacksam över.

2. Jag är tacksam för att jag har världens finaste vänner.

3. Jag är tacksam över min familj som jag har.

4. Jag är tacksam över alla underbara och fantastiska följare som jag har här på bloggen. Ni är verkligen grymma ska ni veta!

5. Jag är tacksam för alla fina och söta kommentarer som jag får här på min blogg.

6. Jag är tacksam för dem som finns här för mig och som stöttar mig igenom den tuffa tiden som jag går igenom. Sen har jag ju varit med om att jag fått mina problem förminskade, men jag är iallafall tacksam över dem som iallafall försöker hjälpa mig o stöttar mig så gott som det går.

7. Jag är tacksam över att jag klarade av gymnasiet trots omständigheterna. Trots att jag hade det väldigt kämpigt under gymnasieperioden pga att jag ofta svimmade, så är jag tacksam över att jag iallafall klarade av gymnasiet så jag kunde ta studenten. Jag är tacksam över dem underbara lärarna som jag hade som alltid hjälpte mig när jag svimmade, och även över mina vänner som alltid fanns vid min sida under den perioden.

8. Jag är tacksam över att jag försökte med arbetsträningen trots att det spårade ut det sista pga det sexuella övergreppet som jag sen utsattes för. Nu är jag ju sjukskriven men jag är iallafall nöjd att jag innan det hände tog mig ut på arbetsträning och att jag även försökte med arbetsträningen efter jag blev utsatt också. Sedan att jag inte klarade det sen efter att jag hade blivit utsatt är en annan sak. Men jag försökte iallafall efter det.

9. Jag är tacksam över att jag klarade av o kämpa mig igenom alla sjukhusbesök samt alla ambulansturer under min gymnasieperiod.

10. Sedan är jag även tacksam över allt stöd som jag fick under den tiden, när jag åkte in och ut med ambulans och när jag ofta var på sjukhuset/akuten.

Gillar

Kommentarer

positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Härligt att se din tacksamhetslista 😊 Lycka till kram
nouw.com/positiv5barnsmamma
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,