10 saker ni kanske inte visste om mig

I februari listade jag 20 saker som ni kanske inte visste om mig, och det inlägget hittar ni HÄR. Idag tänkte jag ta o göra samma sak, men istället för 20 saker så tänkte jag ta och lista 10 saker ni kanske inte visste om mig. Så, vi kör igång!

1. Jag älskar dans

Jag älskar dans väldigt mycket och det är även av den anledningen som jag går danskurs. Nu är det dock ett uppehåll till hösten innan hiphop mixen drar igång igen. Att jag älskar dans kanske ni dock redan visste eftersom att jag skrivit en hel del om dansen här i bloggen.

​2. Jag lider av panikångest

Detta vet ni nog med, men skriver med det ändå ifall man skulle få nya läsare. Jag lider av panikångest. Min panikångest kan visa sig på många olika sätt. Ibland syns det inte på mig då jag ibland kan dölja väldigt mycket. Men vissa gånger kan jag få hjärtklappning och det har tillomed hänt att mitt hjärta slagit upp till 150 slag i minuten. Det har även hänt att jag svimmat av. Speciellt för flera år sen.  Då hände det jätte ofta. Har skrivit om det när jag gjorde en storytime, så har ni missat den så klickar ni isåfall bara HÄR om ni vill läsa om det. Min panikångest kan också göra så jag tappar hoppet för det som jag en gång gillat. Dansen exempelvis, det älskar jag ju innerst inne. Men när ångesten är som värst så kan det där med o ta sig till dansen vara som en kamp för mig.

​3. Jag älskar leopard mönster

Jag tycker leopard mönster är riktigt snyggt och har älskat just det mönstret riktigt länge.

​4. Jag har piercingar

Jag har piercing i naveln, näsan och överläppen. Överläppen och näsan vet ni nog redan då det syns på bilderna. Iallafall överläppen. För det är ju den som syns tydligast på bilderna + att det inte var länge sen jag var iväg o gjorde den, och sen skrev jag ju även ett inlägg om det. Näsan var jag iväg o piercade förra året, så ni som följt min blogg sedan dess vet nog om det också då jag även skrev om det när jag var iväg o gjorde den. Men naveln vet jag faktiskt inte om jag skrivit något om. För den har jag haft i flera år. Så den gjorde jag alltså innan jag startade upp denna bloggen som jag bloggar på nu. Men ja, jag har även en piercing i naveln iallafall! Sedan har jag även egentligen i öronen också. Vet dock inte om man ska kalla det för piercing. Jag har iallafall 2 hål i ena örat och 3 i det andra. Har dock inga smycken där nu och har inte haft det på ett bra tag heller. Men funderar däremot på o börja använda det igen. För örhängen är faktiskt riktigt snyggt!

​5. Kan tycka det kan vara jobbigt med folkmassor

Jag kan ibland tycka det kan vara jobbigt att gå bland en massa folkmassor. Det är ingenting som jag tyckt varit jobbigt hela tiden, utan det har kommit med tiden.

​6. Kan tycka det kan vara jobbigt att gå förbi ungdomar pga att jag är osäker på mig själv

För ett tag sedan så skrev ju jag ett inlägg om att jag varit utsatt för mobbning. Det inlägget kan ni hitta HÄR. Hur som helst, nu till det jag tänkte skriva. Eftersom att jag varit utsatt för mobbning så kan jag tycka att det kan vara väldigt jobbigt att gå förbi just ungdomar pga att jag är väldigt osäker på mig själv.

​7. Jag har 3 vänner som står mig närmast

Mina närmaste vänner som också är mina bästavänner heter Elin, Amanda och Cecilia. Elin har jag känt längst. Amanda har jag egentligen också känt riktigt länge. Men det var inte förrän för 4-5 år sen som vi fick riktigt bra kontakt. Cecilia lärde jag känna på gymnasiet då vi gick samma klass, och det är dessa 3 som jag står närmast inom vänskapen. Dem som jag verkligen kan prata om exakt allt med utan att något sprids vidare.

​8. Jag älskar parfym

Jag älskar parfym. Speciellt dem här Victoria secret bodymist. Har jätte många av dem. Sedan gillar jag även burberry parfym och en sådan har jag också.

​9. Har mycket sömnproblem 

Jag har väldigt mycket sömnproblem pga min ångest.

​10. Många olika hårfärger

Jag har haft många olika hårfärger. Min naturliga är ljusbrunt. Färgade sedan till chokladbrunt och därefter till svart. Svart hårfärg höll jag mig till i  flera år innan jag gick till en frisör o färgade till ljusbrunt. Ett tag efter det färgade jag till blont, sedan till rött och nu har jag mörkbrunt. Att jag har mörkbrunt nu är ju dock något ni redan vet. Men syftet med denna punkten var mer att berätta att jag har haft många olika hårfärger. Hur som helst så har jag iallafall tänkt hålla mig till mörkbrunt hår. Har inga planer på o färga till någon annan färg än iallafall. Skulle det bli en annan färg så får det isåfall bli ljusbrunt. Men ingenting som jag har några planer på o göra iallafall då jag trivs bra i den färgen som jag har nu.

Gillar

Kommentarer

FruBergsten
FruBergsten,
Roligt inlägg 😄
nouw.com/frubergsten
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Roligt o höra att du tycker det! 😃
nouw.com/mittlivsomsofia