5 positiva saker med mig själv

Jag blev utmanad av @blondina i ett samarbete som hon har tillsammans med @klantfia att skriva 5 positiva saker med mig själv, så jag hade tänkt ta o anta denna utmaningen.

1. Jag sprider glädje runtomkring mig

- Jag får väldigt ofta höra att jag sprider väldigt mycket glädje runtomkring mig, vänner som säger att dem tycker om o umgås med mig osv.

2. Jag är stark

- Jag får även ofta höra att jag är så otroligt stark med tanke på allt som jag fått vara med om och som jag går igenom. Folk säger ofta att dem beundrar min styrka och att dem även beundrar att jag fortsätter kämpa trots allting som hänt.

3. Jag är en bra lyssnare

- En till grej som jag fått höra mycket är att jag är en bra lyssnare. Mår exempelvis flera av mina vänner dåligt så brukar dem oftast vända sig till mig först. Jag har egentligen så länge som jag kan minnas varit den som gärna lyssnar om någon i min närhet mår dåligt, men jag tror även att det dels beror på att jag själv varit med om så mycket vilket gör att jag blir väldigt förstående och så.

4. Jag är omtänksam

- Jag är väldigt omtänksam och bryr mig om andra, vill alltid alla väl och hatar att såra.

5. Blivit mer motiverad på att bli frisk

- Jag har sedan jag blev inlagd för min anorexi blivit mer motiverad på att kriga för det friska. Det kan dock emellanåt kännas som jag är påväg o tappa motivationen, men jag har iallafall bestämt mig för att jag ska kriga för det friska och det är det som är det allra viktigaste.

Jag utmanar @positiv5barnsmamma och @wilmalindblom till att också anta denna utmaningen, och om ni gör det glöm inte isåfall att även tagga @blondina och @klantfia eftersom att detta är ett samarbete som dem två har tillsammans! :)

Gillar

Kommentarer

positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Jag antar utmaningen 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Åh vad kul, ska bli kul o läsa vad du skriver 😃
nouw.com/mittlivsomsofia
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,