All kärlek till er

Jag vill med detta inlägget tacka er mina fina och underbara följare för att ni alltid är så otroligt snälla och för att ni alltid kommer med så peppande kommentarer här på min blogg. Jag är ju alltid väldigt ärlig här i min blogg, behöver jag exempelvis skriva av mig så gör jag det och jag har aldrig varit med om att jag fått någon elak kommentar när jag skriver något som handlar om mitt liv. Får alltid bara så otroligt snälla och fina kommentarer och jag vill verkligen tacka er för det. Ärligt talat så är det faktiskt ni som gör så jag känner att jag kan våga det. Det är dock en grej jag inte skrivit ut något om och det är för att det som jag inte skrivit ut än, det är väldigt känsligt och det är något som jag måste tänka igenom riktigt ordentligt först innan jag bestämmer mig för o skriva ut det. För jag vill inte skriva ut något på min blogg som vem som helst kan läsa innan jag själv känner att jag har styrkan och modet för det.

Men jag vill ändå tacka er. Första gångerna när jag började öppna upp mig så kände jag mig väldigt nervös. Men ju mer tiden gick så gick det bara bättre o bättre för varje gång, och det är helt ärligt tack vare er. För ni kommer alltid med så snälla och peppande kommentarer och det är det som gör att jag faktiskt känner att jag vågar öppna upp mig här i min blogg. Att öppna upp sig i en blogg tycker jag är en självklarhet att man ska kunna göra. Men pga av allt hat som finns så kan det faktiskt vara väldigt svårt o våga. Men jag måste ändå skriva att det är väldigt skönt att ha någonstans där man kan ventilera sig, och istället för en dagbok så känner jag att bloggen är ett bra ställe för mig. För i en blogg kan man nå ut till väldigt många som är i samma sits som en själv, som också blandannat lider utav ångest vilket kan leda till att man slipper känna sig ensam om det. Vet inte hur jag ska förklara men jag tror säkert ni förstår vad det är jag menar.

Jag vet att det är många som lider av ångest precis som jag gör och ångest är verkligen ingenting som är roligt, men jag vill verkligen att ni ska veta att ni duger precis som ni är. För mig är ni helt jäkla underbara och det finns inga som ni. All kärlek till er! <3

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Jesse,
Kärlek till dig också underbara människa <3
www.jessesarvak.com
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Men åh, tack så mycket! <3
nouw.com/mittlivsomsofia