Andreas tycker till om min blogg

1. Vad gillar du mest med min blogg?

- Det jag tycker bäst om med din blogg är ärligheten med vilken du beskriver dina tankar och känslor. De flesta vågar nog inte vara så ärliga som du är, och jag tror att det behövs fler som du för att sprida kunskap och bryta tabun. Jag tycker också om att du ofta belyser frågor från olika synvinklar.

2. Skulle du rekommendera min blogg till någon annan?

- Absolut! :)

3. Vad för sorts inlägg gillar du mest i min blogg?

- Jag tycker nog bäst om de inlägg som behandlar samhällets bemötande av människor med psykisk ohälsa. Det svenska samhället har så otroligt långt kvar på det här området, så det regelbundna påminnelser du publicerat har potential att göra stor nytta.

4. Finns det något som jag skulle kunna göra för att förbättra bloggen?

- Den är så bra som den är! :)

5. Hur länge har du följt min blogg?

- Jag tror att jag följt din blogg i ungefär ett halvår. Första gången jag kom in här kunde jag inte slita mig från dina beskrivningar av det som hände din lillebror. Då var det svårt att hålla tårarna borta! Snart upptäckte jag också dina skildringar av hur det är att leva med stora trauman i bagaget och hemska fördomar från samhället, och det var då jag fastnade och började följa dig regelbundet.

6. Hur ofta besöker du min blogg?

- Jag brukar titta in ungefär en gång om dagen, när jag kommer hem från jobbet på kvällen.

7. Här kan du skriva vad du vill om min blogg om du vill. :)

- Kämpa på! Du är bäst! :)

Tack till dig Andreas för att du ville svara på frågor om min blogg, och även tack så jätte mycket för den fina responsen. :)

Vill ni besöka Andreas blogg så hittar ni den HÄR
.

Gillar

Kommentarer