Ångest, ångest och återigen ångest

Om lite mer än en timma så ska jag vara hos min kurator. Det är väldigt mycket som känts ännu jobbigare nu det sista, så jag har suttit o skrivit ner det mesta på papper så jag har lite klart när jag kommer fram dit. Skulle jag inte skriva ner något så skulle jag antagligen inte få fram allting jag vill säga, så därför kände jag att jag ville förbereda lite.

Usch, känns verkligen så fruktansvärt jobbigt detta. Tycker kuratorn är jätte bra och hon är även jätte trevlig, men jag tycker ändå det känns riktigt jobbigt o gå dit. Som jag skrev igår så avbokade jag tillomed besöket sist pga att jag kände att jag inte pallade, för att det helt enkelt kändes för jobbigt. Känner samma sak nu egentligen, men jag ska verkligen tvinga mig dit nu. För jag vet att jag behöver prata av mig.

Ska om en liten stund sätta mig på cykeln o börja cykla dit. Cyklar nog ungefär vid lite efter 09.00, typ 09.15 kanske. Det är egentligen bara 3 km dit ungefär så det tar väl bara ungefär 15-20 minuter o cykla dit. Men jag känner att jag vill ha god tid på mig så jag även innan besöket hinner sätta mig ner och andas ut lite. För detta känns verkligen så fruktansvärt jobbigt. Har redan ångest och sitter i skrivande stund och gråter. Jag kommer antagligen ha ångest hela cykelturen dit. Men jag ska verkligen försöka vara envis och jag ska verkligen försöka klara av o gå på alla besöken utan o avboka ett ända besök till!

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

Hoppas du snart mår bättre vännen <3
evahle.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack fina du! <3
nouw.com/mittlivsomsofia