Ännu en till utmaning

För ett par dagar sedan så blev jag utmanad av Anna som bloggar här på nouw att jag ska svara på dessa 4 frågorna. Stort tack för utmaningen! Tycker även ni ska kika in hennes blogg, hon bloggar om allt ifrån åsikter, näthat, hennes vardag, om hennes jobb m.m. En riktig bra blogg med andra ord! Klicka bara HÄR eller på hennes namn så kommer ni till hennes blogg direkt!


1. Hur är en sann vän för dig?

- En sann vän för mig är den som alltid finns där genom både bra som dåliga perioder. Den vännen som man vet att man kan lita på upp till 110%. Den vännen man alltid har lika roligt tillsammans med och den vännen man inte behöver prata med exakt varje dag, helt enkelt den vännen som det kan gå flera dagar med innan man hörs vid, men som man ändå alltid står lika nära inom vänskapen!

2. Hur påverkar tekniken ditt liv?

- Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. Men det är klart det påverkar mig lite iallafall. Finns ju både för och nackdelar med tekniken. Men hur den påverkar mig, hmm.. Vet faktiskt inte vad jag ska svara på den frågan!

3. Vad vill du göra i framtiden?

- I framtiden så vill jag hitta mannen i mitt liv. Få ett jobb som jag trivs med. Resa runt här i världen, åka mycket utomlands osv.

4. Vad är dina mål med din blogg?

- Min blogg handlar ju mycket om mitt liv. Bloggar ju om lite allt möjligt. Den innehåller både tankar/åsikter, hälsa/psykisk ohälsa, vardagen, osv. Så mina mål med min blogg är att jag ska kunna nå ut till folk som känner igen sig i det jag skriver blandannat. Jag har inget mål att bli en känd bloggerska eller så. Men däremot att kunna nå ut till massa med det jag skriver.

Jag utmanar:

@Annorlunda

@ebbabrage

Jesse

Gillar

Kommentarer