April 2016

I april så fyllde jag 22 år, så dagen innan min födelsedag så drog jag iväg till Trollhättan där jag träffade finaste Cecilia för o sedan framåt kvällen hem till pappa. Den dagen var även väldigt jobbig och tuff. För dagen innan jag fyllde år så hade jag bestämt mig för o berätta för pappa om att jag har varit utsatt för ett sexualbrott. Jag hade ju berättat för mamma i December men jag hade inte berättat för pappa just pga att jag tyckte det var så jobbigt så jag klarade knappt av o prata om det. Men dagen innan min födelsedag när jag ändå var hemma hos pappa så samlade jag mig modet o berättade. Det var riktigt tufft och jobbigt. Men han tog emot mig med öppna armar direkt vilket kändes skönt.

Veckan innan det så berättade jag även för min storasyster. Hade inte berättat för henne heller och bestämde mig därför för o berätta så inte hon skulle få reda på det av pappa. För detta är en grej som jag vill berätta själv så det kommer fram rätt. Så veckan innan jag drog till Nossebro så var min storasyster hemma hos mig. Minns att jag skickade iväg ett sms till henne innan hon kom att vi när hon kommer måste prata. Så när hon kom fram så kom hon upp till mitt rum så satte vi oss i min säng så började jag sedan berätta, och det var verkligen hemskt. Hon blev så ledsen så hon började gråta, så det slutade med att vi satt o grät tillsammans o kramande om varandra. En sådan här hemsk grej är ju även jobbigt för dem anhöriga. För när något sådant här händer en familjemedlem eller någon som står en nära så hamnar ju även dem anhöriga i chock. Men det kändes ändå på ett sätt skönt o få det ur sig. För att gå o bära på sånt själv är verkligen inte lätt.


Hur som helst, den 16 april fyllde jag iallafall 22 år och jag var hemma hos min pappa under den helgen. När man inte fyller jämna så firar vi inte det med kusinerna. Men farmor, farfar och min storasyster kom dit o firade mig lite så det var trevligt. Framåt kvällen sen så drog jag hem till min bästavän Amanda så vi skulle hinna träffas också. Så jag avslutade alltså min födelsedag på det bästa tänkbara sättet, helt enkelt genom o umgås med min bästavän. Våran gemensamma killkompis var även med och vi satt o spelade kort och hade det allmänt trevligt. Så en bra födelsedag med andra ord. Nästa dag åkte jag sedan hem till Halmstad igen.

Minns även att det var i april som jag doppade hela mitt ansikte i mjöl, hahahha vad får jag allt ifrån egentligen?! Blev roliga bilder iallafall som ni ser! xD

Så ja, detta var lite om April månad, hände inte så mycket mer sen - så tror jag fick med det mesta.

Gillar

Kommentarer