April skämt + alfabet prank

Eftersom att det var 1 april igår så tänkte jag att jag kunde passa på o göra en video där jag ringer upp några av mina vänner för o dra april skämt, jag lyckades dock inte mer än en gång så därför bestämde jag mig även för o göra ett alfabet prank på min lillasyster som bloggar här på nouw under namnet @lifesara och jag lyckades inte hela alfabet pranket igenom, men jag lyckades iallafall ändå rätt så bra. Så denna videon innehåller alltså både april skämt och ett alfabet prank! :)

På tal om att det var 1 april igår så ringde förresten min 16åriga lillasyster och lurade mig innan jag bestämde mig för o spela in en video. Hon skickade först iväg ett sms för o fråga om hon kunde få prata med mig om en grej så jag ringde därför upp henne, och såhär löd samtalet:

Sara: alltså, du får inte berätta det här för någon bara lovar du det?

Jag: ja klart jag inte berättar för någon

Sara: bra, för alltså jag gjorde ett gravid test förut och den visade att jag är gravid. Vet inte riktigt vad jag ska göra har du något tips?

Jag: men oj, men alltså du kan ju gå till ungdomsmottagningen för dem har ju tystnadsplikt så dem kan ju ge dig råd. Så du kan ju gå till dem om du vill om du vill prata med någon som kan ge dig råd om det.

Sara: men alltså jag har inte tänkt göra abort, jag har tänkt behålla barnet och jag vet inte hur jag ska säga det till mamma och pappa.

Och jag blev värsta chockad o bah: men oj, ska du behålla barnet? Ja alltså det är ju din kropp men jag tror ju inte mamma och pappa skulle vara så glada i det

Sedan direkt efter att jag sa det sista så säger hon: Hahaha april april och fyfan vilket lättnad det var alltså för jag gick seriöst på det. Helt ärligt talat så trodde jag att hon mena allvar så mitt hjärta gick nog upp i typ 150 eller något hahaha

Gillar

Kommentarer