Är med i en debattartikel

Jag är idag med i en debattartikel hos debattcentrum med en text som jag skrev för ett par dagar sedan. Debattcentrum har även delat den i flera olika grupper på Facebook, så det har blivit väldigt många reaktioner. Både bra och negativa. Men jämför man med sist då när jag var med i en insändare så var det värre sist då 99% av hela kommentarsfältet fylldes med negativitet. Denna gången kommer det iallafall även in positiva kommentarer. Var blandannat en som skrev detta som jag tycker var riktigt bra skrivet:

”Ni män som skriver ”feminism står för manshat” måste lära er att skilja på extremfeminister och feminism. Det är två helt olika saker. Och feminism är inte bara ”kvinnor ska ha samma rättigheter som män” finns vissa saker kvinnor har rättighet till som inte män har. Och om ni inte ser feminism som är till för alla kön & icke kön kanske det är bäst att ni också börjar kämpa för alla dess likvärde? Och inte komma med ”de är bara för kvinnor” ja tydligen eftersom vi är mer insatta och kämpar för saker. Vi står med öppna armar & vill kunna göra ett bättre samhälle för alla. Inte bara för kvinnor.”

Hon beskriver det väldigt bra, för folk måste lära sig att skilja på extremfeminister och feminism eftersom det är två helt olika saker. Så kunde inte låta bli att citera hennes kommentar här i inlägget eftersom att jag tycker hon skrev det så bra. Hur som helst, om ni vill läsa min artikel så klickar ni isåfall bara HÄR.

Gillar

Kommentarer

evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Jag håller helt med, extremfeminism(/till och med manshat) och feminism är viktigt att skilja på. Roligt att dina inlägg blir delade på många ställen! Heja dig! ❤
nouw.com/evelinasjostrand
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa men precis, det är verkligen viktig att skilja på! Ja men det är roligt att mina inlägg blir delade, tack så jätte mycket fina du ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia