Att dra på sig en falsk mask

Jag är den sorten som väldigt lätt drar på mig en falsk mask när jag exempelvis ska umgås med vänner. Försöker alltid dra på mig en falsk mask så att det ska se ut som jag är så mycket gladare fast att jag egentligen innerst inne mår rent åt helvete. Jag är den sorten som vill undvika o få panik inför andra vilket inte alltid fungerar, men oftast så är jag väldigt bra på o dra till med en falsk fasad. Jag vill inte att andra ska behöva se mig må så dåligt för jag är så rädd att jag bara är till besvär. Det är ju säkert bara något som sitter i mitt huvud, för egentligen tror jag ju inte att folk tycker att jag är till besvär. Men det är något som jag väldigt lätt kan få för mig och därför blir det väldigt lätt som så att jag försöker dra till med en falsk fasad.

Men sedan dem gångerna när jag är själv, när jag ligger instängd på mitt rum, det är då alla tårarna oftast kommer. Det är då jag känner hur paniken inom mig kommer krypandes och det är så fruktansvärt jäkla jobbigt. Jag ligger väldigt ofta instängd på mitt rum, det här med o umgås med vänner och familjen känner jag blir allt mer jobbigare och jobbigare. Jag vill väldigt ofta bara vara för mig själv. Jag försöker umgås med vänner så ofta som jag känner att jag orkar men det kan kännas riktigt jobbigt eftersom att jag väldigt ofta bara vill vara för mig själv. Vill nästan alltid ligga instängd i mitt rum o bara vara för mig själv och allt detta har bara blivit värre o värre. Det kom smygandes efter det sexuella övergreppet, men blir bara allt mer värre och värre känns det som. Känner mig ofta så fruktansvärt orkeslös och vissa gånger får jag till och med tvinga mig själv ut för o umgås med mina vänner. För mig känns det som detta helvetet aldrig kommer att ta slut. Det känns som jag alltid kommer må såhär dåligt och allting känns bara så otroligt jobbigt så jag inte ens själv vet hur jag ska hantera mitt mående... 😞

Gillar

Kommentarer

mammalideskold
mammalideskold,
Känner igen det där med ditt mående. Så mår min väninna. Känns så jobbigt att man ska må så. Men sexuella övergrepp är inte lätta att komma över. Har oxå varit med om det.
nouw.com/mammalideskold
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa det känns verkligen riktigt jobbigt och övergrepp är hemskt! 😟
nouw.com/mittlivsomsofia
manellacentio
manellacentio,
Jag drar också på mig en falsk mask för att undvika visa hur man mår. Sexuella övergrepp är hemskt. Man känner sig kränkt, äcklad och smutsig. Ärren sitter alltid kvar.
nouw.com/manellacentio
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Precis som du säger, det är hemskt och ärren kommer alltid att finnas kvar 😟
nouw.com/mittlivsomsofia
Känner igen mig i det du skriver. Frågar någon hur det är så brukar jag oftast svara att det är bra, fast det kanske inte alls är bra :/ <3
evahle.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Precis samma för mig 😟 <3
nouw.com/mittlivsomsofia
Jesse,
Känner igen mig lite i de du skriver om, stor kram till dig fina, du vet vart jag finns om du behöver prata.
jessesarvak.com
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Kram, och tack så mycket! <3
nouw.com/mittlivsomsofia