Besöket på ätstörningenheten och en obehaglig upplevelse

Varit på ätstörningenheten idag, har gått ned en hel del i vikt men har inte gått ned mer sen jag var där förra gången. Vikten står just nu still. Dock så vill hon helst att jag ska försöka med näringsdrycker och hon skickade även med mig 3 näringsdrycker hem som dem hade där på enheten så jag får testa, för hon vill helst att jag ska ta en sån näringsdryck innan danslektionerna eftersom att jag nästan aldrig äter något innan jag ska iväg o dansa. Annars kan det finnas risk till att jag kanske inte får fortsätta med dansen pga att jag har ett väldigt lågt BMI och det hade verkligen varit som en mardröm för mig. För jag vill verkligen kunna fortsätta med dansen, dans är något som jag brinner för och dansen får även mig till o komma på bättre tankar för en stund när jag befinner mig i danssalen. Hon sa även att har det inte gått något uppåt till nästa gång jag kommer dit, om vikten fortfarande står stilla eller om jag fortsätter gå ned mer så kommer hon försöka övertala mig till o börja med näringsdrycker varje dag vilket känns väldigt jobbigt.

Men angående det där med o pröva o ta näringsdrycker innan danslektionerna ska jag iallafall pröva. För det vore verkligen som en mardröm för mig om jag skulle bli förbjuden att få hålla på med dans när dans är något som jag brinner för och när det dessutom får mig på bättre tankar för en stund. Då vore det verkligen som en ren mardröm och jag ska verkligen försöka kämpa så gott som det går så jag kan få fortsätta med dans. Jag berättade även för henne att jag mer än gärna vill fortsätta med dans, att dans är något som jag älskar och att det får mig på bättre tankar för en stund, så hon sa då att det är jätte bra och att det är bra att jag säger det som jag känner och att vi tillsammans ska ha det som mål, att jag ska få fortsätta ha dansen kvar. För vill verkligen inte behöva lägga dansen åt sidan och jag hoppas verkligen inte att det blir så. Skulle bli helt knäckt då. Så dessa 3 näringsdryckerna som hon skickade med mig hem så jag kan prova ska jag testa o ta varje gång innan danslektionerna. Men det känns jätte jobbigt, det gör det verkligen. Men vill verkligen försöka kämpa så gott som det går så jag kan få fortsätta ha dansen kvar. Förutom att hon tog vikt på mig så kollade hon även blodtrycket och pulsen på mig. Min puls gick lite för fort, men det är förmodligen för att jag var nervös. Blir alltid så nervös och orolig när jag ska dit så det förklarar ju säkert varför min puls gick lite för fort.

När jag var färdig på ätstörningenheten så började jag gå in mot stan för det var tänkt att jag skulle ta bussen hem. Men när jag hade gått ungefär 200 meter så kommer det en gubbe i en sådan där jätte lyxig bil som såg riktigt dyr ut, var inga folk där som jag var just då och rätt som det är så börjar han tuta på mig, kollade lite snabbt för o kunna se om jag kanske kände igen honom, men ingen som jag känner och ingen som jag någonsin tidigare varken pratat med eller stött på, han var säkert någonstans runt 60årsåldern och man riktigt såg hur äcklig och sliskig han såg ut, han kollade verkligen riktigt obehagligt efter att han hade tutat på mig. Jag började fundera på vad han vill mig, för vi känner liksom inte varandra så jag började därför ha koll och ser helt plötsligt hur han saktar ner o kollar efter mig, för o kunna se vilket håll jag går åt, och när jag då svänger av så svänger han också av med bilen åt det hållet som jag går åt och han bokstavligt talat fortsätter följa efter mig med sin bil. Jag riktigt kände hur paniken började uppstå inom mig och ringde direkt mamma som jag pratade med i telefonen hela vägen ända tills jag var inne i stan, där hon sedan kom och hämtade mig. Lättnaden jag kände inom mig när jag sen satt i bilen var en otroligt skön lättnad. För jag var verkligen riktigt rädd.

Mamma sa även att om jag ser den bilen igen så ska jag säga till. Befann mig inte så extremt långt ifrån polisstationen heller så mamma sa även det att skulle det hända igen och om jag befinner mig nära polisstationen då också så kan jag springa in på polisstationen, hon sa även att det var en annan tjej som blev förföljd som gjorde så en gång. Men så långt tänkte inte jag just i den stunden, blev mest rädd. Men skulle det hända igen så ska jag försöka tänka på det nästa gång. Ska även försöka komma ihåg o kolla regnr på bilen också, om det skulle hända igen vilket man självklart inte får hoppas på, för det var verkligen riktigt otäckt och det har hänt massa skumma saker här i denna staden det senaste. Känns knappt som man kan gå ut längre utan o behöva gå runt o vara rädd. Inte ens mitt på ljusa dagen. usch alltså. Fruktansvärt. :(

Gillar

Kommentarer

Ida,
Men fy vad läskigt!!
www.devote.se/iidajohansson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,