Bilder kan inte avgöra hur en person är IRL

"Hej. Jag tycker det är synd att en så söt tjej som du inte har lärt dig att ett leende är alltid finare än en ankmun. Jag säger inte det här för att vara dum eller något sånt. Men du får ta det som du vill. Och oroa dig inte förväntar mig inte ett svar tillbaka ^^ hoppas du ler mer i framtiden du kommer alltid vara vacker då, ha en underbar dag :)"

Detta är ett meddelande som jag fick för ett tag sen och ärligt talat så tycker jag det är så respektlöst att ens skriva så. Bilder kan inte avgöra hur man är IRL. Bara för att jag kanske inte ler så jätte mycket på bilder så betyder ju inte det att jag inte har lärt mig att ha ett leende. Jag vet precis hur man har ett leende på läpparna. Det är något som jag lärde mig redan som liten. Men det kan ju också vara som så att man varit med om något hemskt också och just därför ska man inte kläcka ur sig vad som helst och speciellt inte till någon som man inte ens känner och som man inte vet ett skit om. Kan finnas ett förflutet bakom en människa. Man ska tänka sig för vad man skriver och hur man uttrycker sig. För saker och ting kan uppfattas väldigt fel. Detta meddelandet tog inte ens jag på ett bra sätt. Jag tar det bara som väldigt nedvärderande. Spelar ingen roll om personen inte menar något dumt med det, för personen uttryckte sig väldigt dumt och man skriver inte vad som helst och jag tror ärligt talat att jag inte är ensam om att tycka att det här var ett väldigt onödigt meddelande. Ska man tvunget påpeka något sådant så kan man skriva det på ett snyggare sätt isåfall. Men detta meddelandet lät faktiskt för mig väldigt nedvärderande. Dessutom förväntar ju sig denna personen inte ens ett svar, vet man med största sannolikhet att man inte kommer få något svar på ett sånt meddelande så behöver man ju inte ens skriva något sådant dumt - och har man inget bättre o komma med så behöver man inte skriva något överhuvudtaget. Man behöver inte påpeka allt som man tänker på. Vissa saker kan man hålla för sig själv, och speciellt när det handlar om någon som man inte ens vet ett skit om. Men det är min åsikt och det står jag för. För jag tycker faktiskt man kan tänka lite på hur man skriver. Speciellt till någon man inte ens känner. Bilder kan somsagt inte avgöra hur man är IRL. Det är bara bilder och bilder säger inte allt om en person. För bara för att man inte ler på alla bilder så betyder inte det att man aldrig ler.

Gillar

Kommentarer

blondina,
Man får göra duckfaces om man vill. Man får le på bild om man vill. Man får se sur ut om man vill. DINA bilder, DITT problem! Sen är de folks problem OM de stör sig på hur du gör på bild, hur du klär dig, grimaserar 😊 Jag gör duckfaces bäst fan jag vill, folk ska alltid klaga och bry sig så jävla mycket 😋
finest.se/blondina
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa men eller hur!! 💗
nouw.com/mittlivsomsofia