Bio ikväll

Vet ni vad? Ikväll ska jag och min kompis dra iväg på bio och filmen vi ska se heter "Bridget Jones baby". Så det ska bli roligt eftersom att jag tycker den filmen verkar riktigt bra. Men innan dess så ska jag göra lite andra grejer först. Bion börjar ju inte förrän 20.40 ikväll, men ska dock träffa min kompis lite tidigare men det blir nog inte förrän runt 17.00 tiden någon gång skulle jag kunna tänka mig.

Förresten, eftersom att bion börjar 20.40 och eftersom att den håller på i två timmar så är ju den slut någon gång runt 23.00 tiden eftersom att det alltid är lite reklam först också, och det finns ingen chans att jag tar mig hem helt själv när det är mörkt med tanke på alla överfall som skett här i denna staden både på dagtid och nattid. Men med tanke på alla överfall som skett så är det ett par killar som startat en grupp på Facebook som heter "en tryggare väg hem - Halmstad" där dem kör hem och följer folk hem. Jag har kollat upp den gruppen lite och den har blivit uppmärksammad i tidningen + att det är andra som blivit skjutsad och fått följe av dem. Det är helt enkelt för att man ska komma hem tryggare, så man inte går hem själv. Så en av dem killarna i den gruppen ska köra mig hem ikväll.

Jag vet att man inte ska åka med vem som helst och det är ingenting som jag skulle våga heller. Men denna gruppen är säker och det är många andra som både fått skjuts och följe av dem och jag tycker det är så bra när det finns folk som faktiskt ställer upp såhär som dem killarna i den gruppen gör. Det bästa är också att innan dem kör eller följer en hem, så visar dem även fram legitimation så man är helt säker på att det verkligen är dem. Super bra tycker jag! Klickar ni HÄR så kommer ni till en tidning där det står lite om denna gruppen.

  • Livet

Gillar

Kommentarer

FruBergsten
FruBergsten,
Hoppas du får en toppen kväll på bion.
nouw.com/frubergsten
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Det fick jag! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia
Åh den verkar så rolig 😃
evahle.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Den var riktigt bra! 😃
nouw.com/mittlivsomsofia