Blir mörkrädd

Efter 2 dagar utan bloggen så känner jag faktiskt att jag saknar o skriva. Men det har samtidig varit väldigt skönt o ta en liten paus ifrån sociala medier o så. Var ingen lång paus men känner att jag verkligen vill skriva. Tänkte även försöka ta o spela in en video sen kanske. Men vi får se helt enkelt.

Sedan när jag även är igång o skriver nu så tönkte jag även  i detta inlägget ta o berätta om en händelse som hände här i Halmstad igår. Mamma berättade detta för mig då hon hade hittat en text på Facebook som en kvinna skrivit. Den har delats av många så det var så som mamma hittade den. Det är alltså en kvinna här i Halmstad som blivit överfallen i en skog av en man vid lunchtid igår. Hon hade blivit omkullknuffad av en okänd man och blandannat fått rivsår i ansiktet av snåren. Han ska även ha tryckt ned hennes ansikte i marken så att hon nästan inte fått någon luft + att hon blödde. Den texten hon skrev, där skriver hon att hon vill gå ut med en varning och att det är att man inte ska gå ut själva i skogen för o plocka bär eller svamp och sedan skriver hon även "var rädda om er".

Det är fan fruktansvärt alltså. Att man snart inte kan gå säker någonstans. Det känns riktigt hemskt och det är knappt så jag ens kommer våga mig ut. Att veta att den som gjort detta går lös här i denna staden gör mig fan livrädd. Jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att polisen kommer hitta denna mannen så han inte kan gå lös och så han inte hinner skada ännu fler.. Han hade ju även sagt till denna kvinnan står det att han kommer att komma tillbaka och det känns riktigt skrämmande. Så jag hoppas verkligen polisen hittar denna mannen så han inte hinner överfalla ännu fler eller så han inte kan gå på denna kvinnan igen. Vi lever fan i en skrämmande värld och det är fruktansvärt att man alltid ska behöva vara på sin vakt. För man vet aldrig vem man stöter på och det känns riktigt hemskt.. 😩 Om ni förresten vill läsa mer om detta så klickar ni isåfall bara HÄR så kommer ni till den artikeln med en gång.

Gillar

Kommentarer