Blir så trött

Angående den där våldtäkten som hände en tjej igår så fick jag se när jag satt o läste igenom lite kommentarer att det var en kille som kommenterade:

"Hon klädde sig säkert utmanande"

Varpå en tjej svarade:

"Det är inte rätt att våldta oavsett klädseln. Och din kommentar är otroligt korkad"

Han svarade då:

"Klart att grabbarna måste få tömma lite om dom blir kåta"

Alltså seriöst?! Är han på riktigt eller?! Vadå att grabbarna måste få tömma om dem blir kåta?! Alltså seriöst, jag blir så otroligt arg så att det bokstavligt talat kokar inom mig!! NEJ! Man har INTE någon som helst rätt till att röra någon annan utan ett samtycke till det, man har INTE rätten till o våldta någon annan oavsett hur jävla kåt man än är - det är INTE okej och det kommer ALDRIG bli okej heller. Lär er det förfan! Man ska kunna klä sig hur fan man vill utan att något ska behöva inträffa. Klädseln ska inte spela någon roll och har en våldtäktsman bestämt sig för o våldta så kan jag säga att dem som våldtar skiter fullständigt i om man är lättklädd eller inte. Våldtagen kan man bli oavsett. Att ens komma på tanken o skriva något sådant att grabbarna måste få tömma om dem är kåta förstår jag mig inte på. Man har INTE rätten till o röra någon annan utan ett samtycke till det och man har inte rätten till o våldta någon annan bara för att man kanske är kåt. Eran jävla kåthet ska inte behöva gå ut över någon annan. Till er alla kåta män som inte kan behärska er, jag har ett jätte bra tips till er: vet ni vad ni kan göra om ni är så kåta så att ni inte kan behärska er? Skaffa er en leksak - vet ni varför? Jo för då kan ni tillfredsställa er själva bäst fan ni vill - men oss tjejer/kvinnor rör ni FAN inte! Våra kroppar är inte till för er. Vi finns inte till för o tillfredsställa er och så är det bara! Till er som inte fattar det så är det dax för er o börja förstå det - det är dax för er som håller på med sånt här att fatta att ett nej ALLTID är ett nej - hur jävla svårt ska det vara att förstå vad ett enkelt nej betyder egentligen?!

Det var även en annan som kommenterade något riktigt bra lite längre ner:

"Här är anledningen till att vi måste prata mer om våldtäkter och att vi måste börja lära pojkar att det inte är okej att våldta. Vi lever i en värld där man lär tjejerna att akta sig och beter sig som att män är djur. De är inga djur, de ska kunna förstå ett nej. Och den här liven är det sjukaste jag sett och visar hur fel det blivit i världen, det roligaste är att om de ens blir dömda så kommer de få något år i fängelse och sen är de fria. Det är ett skämt."

Jag håller verkligen med henne. Detta är anledningen till att vi måste prata mer om sånt här. Precis som hon skriver så lever vi tyvärr i en värld där man lär tjejerna att akta sig för eventuella våldtäktsmän när det egentligen inte ens är vi tjejer som ska behöva anpassa oss efter alla dessa kåta män som inte kan behärska sig. Det är männen som håller på med sånt här fruktansvärt som ska anpassa sig efter oss tjejer/kvinnor. Så precis som hon skriver så är det jätte viktigt att man pratar mer om sexualbrott när det är så otroligt vanligt som det är - för sånt här är vanligare än vad man tror, det finns ett stort mörkesantal och det är många som inte berättar att dem varit utsatta förrän det gått flera år efter, finns många som inte vågar berätta överhuvudtaget. Sen det där med att man ska dra in så fort en tjej blivit utsatt för ett övergrepp att "hon hade säkert utmanande kläder på sig" är helt fel o kläcka ur sig. Ni män kan gå lättklädda utan problem, så varför skulle inte vi tjejer/kvinnor kunna gå lättklädda då? Klädseln spelar somsagt ingen roll. Det finns många som inte varit lättklädda men som trots det råkat ut för övergrepp. Jag exempelvis, jag var inte lättklädd men jag blev utsatt ändå. Klädseln spelar ingen roll. Så till er som hela tiden ska kläcka ur er sådana sjuka kommentarer: sluta upp med det med en gång. Sluta upp med o skuldbelägga oss offer och lägg all skuld på förövarna istället. För klädseln spelar ingen roll, för oavsett hur man än är klädd så är det ALDRIG okej att förgripa sig på någon annan och så är det!

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
alltså fy fan!! Vad arg jag blir, och ledsen, att de finns så jävla pantade människor i denna värld, man blir verkligen livrädd... 😟 ❤
nouw.com/nikolinapettersson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa usch alltså, förstår inte hur vissa tänker, man blir verkligen mörkrädd! 😫❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
domandra
domandra,
vilka svin det finns!!
nouw.com/domandra
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Verkligen!! 😩❤️
nouw.com/mittlivsomsofia