Bloggen krånglade igår

Hej alla! Förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Uppdaterade ingenting men jag har en orsak till det. Hela bloggen för mig krånglade hela dagen, jag kom inte ens in och vad det berodde på har jag ingen aning om faktiskt. Jag kom in på andra sidor, men just min blogg fungerade inte. Men nu är jag tillbaks igen iallafall!

Igår var jag även på danslektion, hade egentligen ingen lust o gå dit. För natten till igår hade rent ut sagt varit förjävlig, mådde inte bra överhuvudtaget och kände verkligen inte för någonting egentligen. Men jag vet att det inte är bra o strunta i grejer man verkligen egentligen tycker om pga ångesten. Så jag tog mig dit ändå. Kan inte påstå att det gick så speciellt jätte bra. Sen är det ju även en fortsättningskurs jag hoppat in i pga att denna hiphop stilen inte finns för nybörjare denna terminen, så som jag skrivit tidigare så är denna kursen för hög för mig egentligen. Men jag kände mig mer okoncentrerad än vad jag brukar göra. Så jag tycker inte det gick så jätte bra. Men jag tog mig dit iallafall och det är det som räknas!

Nu idag på morgonen så har jag även tid hos min kurator. Inte den kuratorn jag var hos i fredags, utan kuratorn på det andra stället där jag gick innan jag började hos den kuratorn som jag var hos i fredags. Men kuratorn på det andra stället har slutat och det skulle bli en annan som skulle ta över hennes jobb. Så det var inte förrän för 2 veckor sedan som den nya kuratorn ringde o bokade in en tid med mig.

Nu kanske ni undrar varför jag går hos 2 kuratorer. Men det är såhär, hon som jag var hos i fredags, hon går jag hos pga att det jag behöver hjälp med har dem mer erfarenhet om. Men jag ska ändå fortsätta gå hos hon på det andra stället också! Så ja, hon som jag ska till idag har jag aldrig träffat pga att hon är ny där. Så jag är väldigt nervös och vet inte hur mycket jag kommer vilja prata om idag med henne. Men vi får se helt enkelt!

Gillar

Kommentarer