Brutal attack

Ni har väl inte missat den fruktansvärda händelsen som hänt? För ett tag sen attackerade en man flera personer genom o både slå och bita. 2 av dem som blev utsatta är 2 systrar. Dem mötte upp en bekant eftersom att dem skulle bada och dricka öl tillsammans. Enligt artikeln som man kan läsa så var kvällen helt problemfritt tills hyresvärden sa till att dem skulle dämpa sig. Mannen som gjorde detta brottet hade då blivit helt galen. Tjejerna hade också sagt till honom att han fick dämpa sig lite när dem hade fått en tillsägelse av hyresvärden vilket gjorde denna mannen ännu argare. Mannen slog ned den ena tjejen och sedan slog han även ned den andra tjejen också. Han börjar även bita på tjejerna och den ena tjejen blev även stampad på huvudet och fick även hjärnskakning. En fruktansvärt händelse och sådant här trodde jag bara hände i skräckfilmer, helt seriöst. Jag förstår verkligen inte hur man kan göra något sådant här emot någon annan. Det är helt fruktansvärt och jag kan verkligen leva mig in i deras situation, vilken panik dem måste haft. Dem är lixom nu ärrade för alltid. Detta är något som alltid kommer finnas med med dem och jag finner inte ens ord för hur man kan göra något sådant här emot någon annan.

Joakim och Jonna gjorde även något riktigt fint för dessa tjejerna. Dem startade en insamling där folk fick skänka pengar, och en del av dem pengarna skulle sedan gå till dessa tjejerna. Joakim känner ju även dem två och jag tycker det var riktigt fint gjort att starta en sådan insamling. Även fast att det finns många idioter i denna världen så finns det även dem som faktiskt bryr sig om medmänniskorna och jag tycker det är så fint att dem startade en sådan här insamling!

På videoklippet ovanför denna texten berättar Joakim mer om detta och ni kan även läsa mer om det HÄR där dem utsatta tjejerna väljer o gå ut med sin historia till Expressen!

  • Postad i: Tankar

Gillar