Clowner som går till attack

Som många kanske har hört talas om så började ju folk klä ut sig till clowner för o gå runt o skrämma folk. Allting började i USA men nu har det även kommit till Sverige. Igår satt jag och läste en artikel att det även hänt i Halland, ett ställe som heter tvååker som ligger utanför Varberg där en ung man blev knivskuren av en clown. Detta börjar verkligen bli läskigt alltså. Som jag uppfattat det som så började det hela som ett skämt, om inte jag fattat fel. Men nu har det tydligen eskalerat. Det har gått från skämt till allvar och många av clownerna ska tydligen vara väldigt hotfulla. Det är verkligen skrämmande. Jag hoppas verkligen detta får sig ett slut, för detta låter ju riktigt läskigt. Om ni klickar HÄR så kan ni läsa om det som hände utanför Varberg. Även HÄR kan ni läsa en till artikel där dem skriver lite mer om andra ställen som det hänt på. Finns massa fler artiklar där man kan läsa om clowner som gått till attack, men ska jag länka alla så kommer det bli väldigt många länkar och det har jag ingen lust med, så därför får det bli dem två jag länka. Men vill ni läsa fler artiklar så är det isåfall bara till o googla. För finns somsagt massor med artiklar där det skrivs om clowner som går till attack.

I den sista artikeln jag länkar så står det även att det är ett allvarligt brott och att man därför i ett sånt läge ska larma 112 direkt. Dem som klär ut sig till clowner gömmer sig alltså på olika ställen och går sen till attack och vissa av dem är till och med beväpnade har jag läst. Riktigt oroväckande och skrämmande detta. Skulle jag möta på en sådan clown så skulle jag fan blivit skräckslagen kan jag säga. Usch, jag har ju sett många skräckfilmer med clowner och det var sånt här som jag ärligt talat trodde bara hände i filmer. Eller man vill rättaresagt inte tro att folk är så dumma som begår sånt i verkligheten. Men brott händer ju hela tiden så man blir ju inte direkt förvånad. Jag fattar bara inte hur folk tänker. Vem kommer ens på något sådant här? Hur är man ens funtad om man får för sig att klä ut sig till clown för o attackera andra människor? Eller att man ens kan begå brott överhuvudtaget. Jag förstår det verkligen inte. Men något jag vet är iallafall att vi lever i en skrämmande värld där massa olika brott pågår dagligen. Det är knappt så man ens vågar sig ut längre. Är jag ute så planerar jag hur jag på lättaste sätt ska ta mig hem utan o behöva stöta på en ond människa, och det är väl dels pga att jag varit utsatt för ett sexuellt övergrepp. Men inte bara därför, för så har jag även tänkt tidigare också. Enda skillnaden är väl att jag nu blivit ännu räddade och mer vaksam och det är verkligen fruktansvärt att det ska behöva vara såhär osäkert. Usch alltså!

Lova mig att ni är försiktiga mina fantastiska följare. För tyvärr så finns det gott om idioter i denna världen och den sista är förmodligen inte född än.

Gillar

Kommentarer

lillfoppan
lillfoppan,
Det är så läskigt med alla dessa clowner överallt. :/
nouw.com/lillfoppan
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Verkligen, usch 😞
nouw.com/mittlivsomsofia
simonsmammamadde
simonsmammamadde,
I min hemkommun var det några mindre flickor som fått dm på Instagram att det skulle stå clowner utanför fönstret och titta på dem när de sov. Och det hade varit jättelivat med clowner som slagit på fönstren på ungdomsgården igår kväll 😠 Jag blir sååå jäkla förbannad!
nouw.com/simonsmammamadde
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Men usch, fyfan!! 😩
nouw.com/mittlivsomsofia