Dag 1 - en bild på mig själv + 10 fakta

Jag och Sofia har bestämt oss för att vi ska ha ett samarbete tillsammans. Det kommer bli ungefär som det samarbetet som jag och @lillfoppan hade, ända skillnaden är att jag och Sofia har andra ämnen som vi ska skriva om + att vi även i detta samarbetet kommer inleda fyra tävlingar. Två tävlingar där vi tävlar ut något som jag skickar till vinnaren och två tävlingar där vi tävlar ut 2 saker som Sofia skickar. Först var det egentligen tänkt att vi skulle haft något annat samarbete, men eftersom att vi ska ha samarbete varje dag i 30 dagar så känns det nästan lättare o gå efter olika ämnen varje dag och sen fyra tävlingar under samarbetet - dessutom är det något som är väldigt roligt också. Så, nu under 30 dagar så kommer jag och Sofia ha samarbeten tillsammans under varje dag. Första ämnet som vi ska skriva om idag heter: en bild på mig själv + 10 fakta. Så, nu kör vi igång med dag 1.


I samarbete med @klantfia

1. Jag är väldigt bra på o få andra till att må bra samt skratta. Får ofta höra att jag är en glädjespridare helt enkelt.

2. Jag avskyr spindlar, pappa långben samt små kryp.

3. Jag är extremt rädd för åskan, börjar det åska när jag är ute så får jag bokstavligt talat panik.

4. Jag gillar att dansa och sjunga.

5. Jag bor fortfarande hemma hos mamma.

6. Jag är 155 cm lång.

7. Jag har varit utsatt för sexualbrott.

8. Jag har fem syskon, två hel syskon och 3 halvsyskon varav den ena dog 2 dagar innan nyår, så jag har 4 syskon som finns kvar i livet och en lillebror som dog 2 dagar innan nyår och jag saknar verkligen honom så det gör ont. :(

9. Jag har väldigt svårt för o lita på män (menar absolut inte att alla män är farliga eftersom att jag vet att det finns bra män också, men med tanke på det jag varit utsatt för så är det faktiskt inte konstigt att man är extra försiktig.)

10. Jag är väldigt blyg i nya situationer, men när jag väl känner mig bekväm i situationen så kan jag bli riktigt pratglad.

Vill man så får man vara med på mitt och Sofias samarbete, men isåfall så måste man tagga oss! :)

Gillar

Kommentarer

lillfoppan
lillfoppan,
Åh vilket härligt samarbete ni har & extra roligt med tävlingar! 😄
nouw.com/lillfoppan
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,