Dag 19 - Vad jag skulle göra om jag vann en miljon

I samarbete med @klantfia

Om jag vann en miljon så skulle jag först och främst skänka mycket pengar till willefonden (willefonden är för dem som har odiagnostiserad hjärnskada) och eftersom att min älskade lillebror dog pga det så hade det varit en självklarhet att skänka en massa pengar dit, och jag kan självklart skänka lite nu också men det jag menar är att om jag hade vunnit en miljon så skulle jag kunna skänka ännu mer och då hade jag lätt gjort det. Hade även skänkt pengar till andra olika ställen också, som o skänka till psykisk ohälsa samt ätstörning organisationer och självklart även till cancer fonden. Hade skänkt till alla dem bra ställena, och det är något som jag kan göra nu också precis som med willefonden, men hade jag vunnit en miljon så hade jag liksom kunnat skänka ännu mer än vad jag kan nu.

Sedan förutom o skänka bort pengar så hade jag nog faktiskt även köpt mig en MacBook. För en MacBook är något som jag länge velat ha och något som jag fortfarande vill ha och det är även något som jag någon gång kommer skaffa också. Men hade jag vunnit en miljon så hade jag inte ens tvekat en sekund på o köpa mig en sån med en gång. Hade även bjudit med min familj på en resa till något varmt land och även bjudit med mina bästa vänner på en resa. Så det är det här som jag kan komma på just nu iallafall som jag hade gjort om jag vann en miljon.

Vill man så får man vara med på mitt och Sofias samarbete, men isåfall så måste man tagga oss två i inlägget! :)

Gillar

Kommentarer

akerblads
akerblads,
Åh vad fint det hade varit utav dig att skänka! Kul inlägg att läsa<3
nouw.com/akerblads
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Åh tack så jätte mycket verkligen! <3
nouw.com/mittlivsomsofia
elinandersson
elinandersson,
Har just nu en stor Giveaway tävling på min sida där jag lottar ut bla ett nytt Glow kit från Anastasia och lite olika Voluspa ljus! In och kika och var med. Vinnarna (3 stycken) lottas ut nästa vecka. Kram!! http://nouw.com/elinandersson/stor-giveaway-tavling---1a-2a-och-3dje-p-29724157
nouw.com/elinandersson