Dagens utmaning - det bästa & sämsta med bloggvärlden

I samarbete med @lillfoppan

Det bästa med bloggvärlden enligt mig är att man kan nå ut till andra som är i ungefär samma sits som en själv, man kan känna igen sig väldigt mycket i andra och man kan utbyta väldigt mycket tips och erfarenheter med varandra. Man kan skriva av sig och helt enkelt nå ut till andra. En till sak som jag tycker är bra med bloggvärlden är att man kan få så otroligt många peppande och motiverande kommentarer. Det finns väldigt mycket bra med bloggvärlden faktiskt. Men framförallt och det absolut bästa är ju att det är väldigt roligt att hålla på med blogg.

Det sämsta är nog när man får bloggtorka. När man inte kommer på något som man kan skriva om och att man även kan känna väldigt mycket press på att man måste komma på något o skriva om. För egentligen så ska man ju inte behöva känna press, utan bloggar man så tycker jag man ska göra det för att det är något som man gillar och för att det är något som får en till o må bra. Man ska aldrig behöva känna press. Kommer man inte på något o skriva om så tycker jag det isåfall är bättre att man låter bloggen stå tom i en eller ett par dagar. Om det nu inte är så att man har det som jobb. Så, det sämsta med bloggvärlden är nog faktiskt när man inte kommer på något bra o skriva om och när man känner press. Sen även hat kommentarer såklart. Som tur är så får jag nästan aldrig det. Det har hänt ibland men det var väldigt länge sen nu vilket är skönt.

Jag utmanar @Asfaltsblomma och @Moasjodin till att också anta denna utmaningen. Man behöver självklart inte vara med på varje utmaning om man inte vill, men om ni skulle vilja det eller om ni bara skriver om detta ämnet, tagga isåfall mig och Lisa i inlägget/inläggen eftersom att detta är ett samarbete som jag och hon har tillsammans så går vi även in och läser vad ni skriver! :)

Gillar

Kommentarer

Moasjodin
Moasjodin,
Ja va kul ska lätt görs Finis ❤
nouw.com/moasjodin
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Yeeeh vad kul finis 😃❤️
nouw.com/mittlivsomsofia