Dagens utmaning - vad som är positivt med mitt liv

I samarbete med @lillfoppan

Det som är positivt med just mitt liv är att jag har världens finaste vänner samt världens finaste familj vid min sida. Vänner och en familj som bryr sig om mig, som vill se mig lyckas och som vill se mig må bra. Som vill hjälpa mig så gott som dem kan. Att jag helt enkelt har en fin familj samt fina vänner som jag vet att jag kan lita på och som vill mig väl.

Något mer som är positivt med mitt liv är att jag har dansen som jag går till varje söndag. Även fast att just det där med dansen går sämre vissa perioder pga mitt mående så är det ändå väldigt bra att jag har det som ett intresse eftersom att just dansen är något som oftast kan få mig på bättre tankar för en stund iallafall.

Jag har remixat det lite vilket garanterat syns, men man ser ju dansstegen iallafall. Detta är dock inte hela hiphop mix dansen, men har klippt ihop lite små delar! :)

Jag utmanar @Sofiethufvesson och @etthundranitton till att skriva om vad som är positivt med just era liv. Om ni antar utmaningen, tagga isåfall gärna mig och Lisa i inlägget genom o exempelvis skriva att ni blivit utmanade av mig i ett samarbete som jag har med Lisa, så går vi in och läser vad ni skriver! :)

Gillar

Kommentarer

lillfoppan
lillfoppan,
Du är verkligen GRYM att att dansa! ❤️
nouw.com/lillfoppan
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Men tack så jätte mycket finaste du!! ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia