Dagens utmaning - vem är jag?

I samarbete med @lillfoppan

Jag och en som heter Lisa som också bloggar här på nouw har bestämt oss för att vi ska ha ett samarbete tillsammans i två veckor. Det kommer gå ut på att vi varje dag under två veckor ska ha olika utmaningar som vi ska skriva om. Vi har kommit överens om 14 ämnen och första ämnet börjar vi med idag. I detta samarbetet ingår även att vi kommer tagga andra bloggare som också kommer få vara med o skriva om dagens utmaning. Så för varje dag som går så kommer alltså några bloggare bli utmanade av oss och om dem som blir utmanade känner att dem vill skriva om dagens utmaning i sin blogg så måste man isåfall även tagga mig och Lisa i inlägget. Ni som blir taggade av mig måste alltså isåfall tagga både mig och Lisa eftersom att detta är ett samarbete som vi har tillsammans. Vill även påpeka att @enaståendemamma och @FrökenRödlök hade något liknande för ett par månader sedan, så det är därifrån jag fått inspirationen vilket kan vara bra o nämna. Så, nu kör vi igång helt enkelt med dagens utmaning och det första vi ska skriva om är "vem är jag"

Så, vem är då jag? Om man nu ska bortse från min psykiska ohälsa och min anorexi så är jag egentligen innerst inne en väldigt glad tjej. Just nu är den tjejen borta, och vart hon tagit vägen har jag faktiskt ingen aning om. Men hon har iallafall gått vilse någonstans - men jag lovar att vi någon gång ska hitta henne igen. För innerst inne så är jag faktiskt en väldigt glad tjej, innerst inne så är jag en tjej som sprider mycket glädje runtomkring mig. Det säger iallafall mina vänner och om dem säger så, så måste det ju faktiskt vara så som det är. För varför skulle dem ljuga egentligen? Så om jag ska beskriva mig själv på ett positivt sätt, om man ska bortse från det där med min psykiska ohälsa och anorexi så är jag en tjej som sprider mycket glädje runtomkring mig och som brukar få folk att skratta. Jag är den som mina vänner alltid brukar vända sig till först om dem mår dåligt över något, jag är den som ofta kan få dem på bättre tankar och jag är helt enkelt den som bryr mig om folk i min närhet. Jag är helt enkelt den som hatar att såra och som vill alla väl. Så skulle jag nog vilja beskriva mig själv.

Jag utmanar @klantfia och @Stjerna till att också anta denna utmaningen. Man behöver självklart inte vara med på varje utmaning om man inte vill, men om ni skulle vilja det eller om ni bara skriver om detta ämnet, tagga isåfall mig och Lisa i inlägget/inläggen eftersom att detta är ett samarbete som jag och hon har tillsammans så går vi även in och läser vad ni skriver! :)

Gillar

Kommentarer

FruBergsten
FruBergsten,
Jag vill taggar er så rolig ide 😊😊😊😊
nouw.com/frubergsten
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jätte roligt att du ville vara med och delta i vårat samarbete! 😃
nouw.com/mittlivsomsofia