Danskurserna började idag

Godkväll alla!

Idag som jag tidigare skrivit om så drog dem två danskurserna igång. Hiphop mix mellan 18.00-19.30 och dancehall 19.30-20.15. Allting gick bra och det känns bra att hiphop mix även är anpassad för nybörjare denna terminen eftersom att den inte var det förra terminen. Så nu är jag taggad på o lära mig den dansstilen riktigt bra så jag sedan nästa termin kan gå fortsättningskursen också. Även dancehall har jag börjat med och den dansstilen har jag aldrig tidigare gått, även den är anpassad för nybörjare. Tänkte ta o skriva lite nu vad vi gjorde idag på kurserna.

Hiphop mix:

Först började vi med uppvärmning, och sedan efter det körde vi styrka. Då var det lite olika övningar vi skulle göra och sen till sist körde vi plankan. Vi skulle stå i plankan ända tills dansläraren sa att vi fick vila lite, och sen skulle vi ställa oss i plankan igen så höll det på så i ungefär 2 minuter. Direkt efter det började vi sätta ihop dansen lite. Vi har inte fått ihop hela dansen än, utan det tar ju lite tid. Men det vi hunnit få ihop hittills fick vi iallafall öva på flera gånger.

Dancehall:

Sedan var det dax för dancehall mellan 19.30-20.15. Även där började vi med uppvärmning och sen även styrka och till sist plankan. Så början såg precis likadan ut som det gjorde när vi körde uppvärmning och styrka på hiphop mix. När vi var färdiga med det så började vi sedan med dansen och sedan vid 20.15 så var det slut så då drog jag hem, satte mig i ett bad och nu tar jag det bara lugnt och ska alldeles strax lägga mig i sängen har jag tänkt. Hur som helst så har iallafall dansen gått bra idag!

  • Dans

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Hej !
Visst är de härligt att hösten är på ingång på riktigt ?
Efter en varm lång sommar så behöver fötterna lite extra kärlek ☺️ kika in min tävling där du kan vinna ett kit med babyfoot
Kraam ☺️
http://nouw.com/eschutz/giweaway---babyfoot-26934052?cache=793411009&
nouw.com/eschutz