Dansträning igår

Igår var jag på dansträning, var flera veckor sen nu eftersom att det var ett uppehåll för 3 veckor sedan och för 2 veckor sen fick jag åka in med ambulans så då missade jag dansen också pga att jag kom hem från akuten 1 timma innan dansen skulle börja, och jag behövde vila. Missade även förra söndagen då jag var på kryssning med Jennifer. Men igår var jag iallafall där och jag invigde även mina nya träningskläder som ni ser på bilden ovanför denna texten. Så otroligt sköna o ha på sig verkligen!

Dock så märkte jag nu såhär i efterhand att det kanske egentligen inte var det bästa o gå på dansträning eftersom att jag har gått och blivit förkyld och nu har det blivit ännu värre. Har feber, huvudvärk osv. Men jag kände inte att jag ville missa dansen igår igen. 

Hade ju dock kanske kunnat ta det lite lugnare. Jag har ju hoppat in i en fortsättningskurs och jag har ju heller aldrig gått hiphop mix tidigare, så jag har bara varit med på det jag kan och kollat på när dem tränar på just uppvisningsdansen. Men igår prövade jag dock o även vara med när dem övade på den dansen dem ska uppträda och det är ett väldigt högt tempo så det kanske inte var det bästa med tanke på att jag redan var förkyld. Menmen, som tur är så lär man ju sig av sina misstag iallafall!

Nu blir det iallafall till o vila mycket så febern, huvudvärken och förkylningen går över. Finns inte så mycket mer o skriva just nu och vi får även se hur mycket jag orkar uppdatera idag. För jag behöver verkligen vila somsagt! Men kommer iallafall upp ett tidsinställt inlägg sen där jag länkar ett kollage som jag hittade på tourn.se!


  • Dans

Gillar

Kommentarer