Det är kämpigt

Jag har inte uppdaterat något idag, denna dagen har varit extra jobbig och därför har inte någon ork till bloggen funnits riktigt. Dagarna här går mest ut på o äta och vila eftersom att man måste vila efter måltiderna och jag är inte alls van vid att äta vid såhär täta tider, det blir som en ovana för mig eftersom att jag åt så lite som möjligt när jag var hemma så det är även jätte svårt o få i sig hela portioner så jag får till och med ta lugnande innan maten. I onsdags och igår så fick jag i mig hela portioner, men idag på lunchen och middagen så gick det inte och när man inte klarar av att få i sig hela portioner så får man isåfall ersätta det med en näringsdryck. Får man i sig mindre än halva portionen så får man ersätta det med två näringsdrycker, får man i sig halva så får man ersätta det med en näringsdryck och om man får i sig mer än halva så får man ersätta det med en halv näringsdryck.

Sen väger dem mig ju även här och det är sagt att jag ska vägas tre gånger i veckan, men jag får inte veta vilka dagar jag ska vägas och det gör det också väldigt jobbigt och det här med o gå upp i vikt mår jag jätte dåligt över samtidigt som jag egentligen innerst inne vill bli frisk. Men jag ska kämpa för det friska och inte för det sjuka. Finns ju egentligen ingenting som är bra med det sjuka, det sjuka bara förstör ju. Så jag ska verkligen kämpa för det friska och jag fick även en tankeställare i tisdags när mitt hjärta slog lite svagare. Även fast att det inte slog så mycket svagare så fick jag mig ändå en tankeställare, för jag vet att om jag skulle fortsätta såhär så kan tillslut hjärtat börja slå ännu mer svagare och även fast att jag vissa stunder känner att jag vill dö så vill jag inte det egentligen. Det är bara för stunden när jag får dem jobbiga känslorna som jag känner att jag vill försvinna. Så, jag ska verkligen kämpa för det friska och det känns ändå väldigt tryggt o vara här även fast att jag självklart längtar hem. Min fina lillasyster skrev förresten det där fina till mig igår kväll som ni ser ovanför denna texten. Hade ju en panikångest attack igår kväll så hon skrev verkligen vid rätt tillfälle kan man säga. Är så glad att jag har så fina syskon, dem betyder allt och även mamma och pappa också såklart. <3

Förutom allt det här så var jag även idag ute på promenad med en av personalen, var det även igår. Jag får ju gå ut 15 minuter två gånger om dagen, dock bara med personal än så länge. Sedan spelade även jag och min kontaktperson som jag hade idag lite Wii och sen nu ikväll så satt jag i ett avslappningsrum. I det avslappningsrummet så har dem som en fondvägg och på den fondväggen är det skog och massa träd, så sätter man på avslappningsmusik och sen sitter man bara där. Det känns faktiskt nästan som man befinner sig i skogen när man sitter där inne, känns nästan lite verkligt. Nu är det iallafall kväll och jag tog även en näringsdryck för en stund sen och även fast att jag inte klarat alla måltider fullt ut så är det iallafall över för idag. Jag har dock väldigt mycket ångest, men får försöka ta o slappna av lite eller något. Hur som helst så hörs vi förmodligen mer under morgondagen.

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Fortsätt vara stark❤️Kram
nouw.com/ulvelotta
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Det ska jag, kram ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
du är starkare än vad du tror ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Finaste Nikolina ❤️❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Jesse Sarvak,
Blir så sjukt stolt över dig när jag läser detta ❤❤ du är så sjukt stark fina ❤❤
www.jessesarvak.com
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
❤️❤️❤️
nouw.com/mittlivsomsofia