Du fick mig att våga tro på mänskligheten igen

Fotograf Rebecka Samdell

För fem år sedan blev jag utsatt för en våldtäkt vilket resultera till att jag mådde så fruktansvärt dåligt. Jag klandrade mig själv något så enormt och kände så fruktansvärt mycket skam och skuld, det fanns inte ens i min värld att jag någonsin skulle våga ge mig in i ett förhållande efter det. Jag trodde aldrig ens att jag skulle våga prata öppet om det, för jag vart verkligen riktigt skärrad efter det fruktansvärda.

Men nu såhär fem år senare bor jag tillsammans med världens finaste vilket jag just då aldrig skulle kunna tro var möjligt. Men vet ni? Det var det faktiskt, för livet kan bli så otroligt bra vilket det faktiskt blev för mig, för idag har jag och min fina sambo Christian två hela år tillsammans. Idag är det exakt två år sedan vi officiellt gick ut med vårat förhållande. Jag är så oerhört tacksam över att jag fann just honom, för Christian betyder verkligen allt för mig och jag kan inte vara annat än lycklig.

Tack för att du förgyller mina dagar och tack för att just du kom in i mitt liv och gjorde det till det bättre. Du fick mig verkligen att våga tro på mänskligheten igen efter allt som jag utsatts för både när det gäller mobbningen, men även våldtäkten. Du är helt enkelt fantastisk! ❤️

  • Livet

Gillar

Kommentarer