En betydelsefull vän

Igår skrev min fina vän Emelie till mig som jag inte pratat med på ett väldigt bra tag. Hon bor även i Arvika så det blir tyvärr inte att vi kan ses när vi vill och tyvärr så har det heller inte blivit att vi pratats vid så speciellt ofta det senaste pga att det kommit mycket annat emellan för både mig och henne. Men trots det så vet vi ändå vart vi har varandra och det känns sååå skönt och bra att man har en sådan underbar vän. Att man hela tiden vet vart man har varandra trots att det kan gå någon månad innan man hörs av och trots att vi inte kan ses när vi vill pga avståndet mellan oss är verkligen betydelsefullt.

Igår skrev hon iallafall till mig och frågade hur det var med mig och sen skrev hon även det här långa som ni ser ovanför texten, och jag kan säga att allt fint som hon skrev till mig värmde verkligen så otroligt mycket. Jag har väldigt svårt att ta till mig med tanke på mitt dåliga självförtroende, men trots det så värmer det iallafall när någon skriver något sådant här fint. Jag är så otroligt glad över att jag har en sån fin vän som Emelie och trots det mega långa avståndet mellan oss så känns det ändå bra att jag har henne. Och alla våra minnen som vi hunnit skaffa tillsammans genom alla år som vi känt varandra, alla galna minnen vi hunnit skaffa alla gånger vi träffat varandra är minnen som jag aldrig någonsin kommer glömma. Allt ifrån discot som vi var på när vi var mindre, midsommar som jag firade tillsammans med dig och Elin i Frändefors, alla gånger som du sovit över hemma hos mig, när jag satt i en kundvagn då du och Elin snurra mig i den, när den helt plötsligt välte och jag flög ur och slog i mitt lilla huvud vilket resulterade till en lättare hjärnskakning (vilket dock var mindre kul, men som man ändå nu såhär i efterhand kan sitta och skratta åt pga att jag ljög för doktorn genom o säga att jag halka på en isfläck eftersom att jag inte kunde med o säga att jag ramla ur en kundvagn haha) och även när jag för ungefär 2 år sen var hemma hos dig i några dagar.

Men det absolut bästa var nog faktiskt första gången jag träffade dig via Elin, när du skulle komma hem till mig tillsammans med henne. Vi hade ju först bara haft kontakt via internet du och jag, men så kom ju sedan den dagen då vi skulle träffas och jag minns hur nervös jag var - jag minns hur jag stod där i mitt rum med ett Cola glas i handen, gick baklänges lite och rätt som det är så snubblar jag över min låda och flyger rakt ner på golvet med Cola glaset i handen så det kommer Cola lite överallt. Första bästa och pinsammaste intrycket och fyfan så pinsamt det var, och det där skrattet som uppstod just precis i dem sekunderna - så jäkla pinsamt hahaha. Vi har iallafall verkligen hunnit skapa så otroligt många minnen tillsammans som jag aldrig någonsin kommer glömma. Jag älskar dig min fina vän och snart måste vi se till o ses igen, för jag saknar dig så fruktansvärt mycket! <3

Gillar

Kommentarer