En bra dag

Dagen idag har faktiskt varit väldigt bra. Det började somsagt med att jag 09.00 blev utskriven från psyk, så då kom min storasyster o hämtade mig som var här i Halmstad o hälsade på. När vi kom hem tog jag mig en dusch o fixade iordning mig innan taxin kom o körde mig till dagvården i Varberg. Klockan 11.30 började vi och vi slutade 17.30. Schemat såg ut såhär idag:

11.30: Lunch, dock blev den lite försenad så vi började nog äta ungefär vid 11.45 nånting.

13.00 Avslappning

13.30: Måltidsplanering för veckan

14.00 Promenad

14.45: Mellanmål

15.15: Egen aktivitet, dock så hade jag först ett samtal med min behandlare som jag har på dagvården.

17.00: Middag

Sedan efter det slutade vi, så då kom taxin o hämtade mig. När jag kom hem gjorde jag inte så jätte mycket och har egentligen inte gjort någonting sedan jag kom hem. Har faktiskt mest bara tagit det lugnt. Jag är rätt trött vilket egentligen inte är så konstigt eftersom att jag blev utskriven 09.00 imorse från psyk och sen någon timma senare åkte iväg till dagvården. En väldigt lång dag idag med andra ord, så det ska bli väldigt skönt att sova inatt känner jag. Jag hoppas iallafall att ni andra har haft er en bra måndag samt att jag även vill önska er alla en riktig godnatt, så hörs vi mer under morgondagen. Ska även förresten försöka spela in en video någon dag denna veckan har jag tänkt, + att jag ska kolla med min kompis om hon kanske skulle vilja hjälpa mig med o ta lite nya bilder i veckan. Skulle egentligen gjort det förra veckan, men så blev jag inlagd på psyk. Så jag får därför ta o kolla om hon kanske kan hjälpa mig med det denna veckan, för det ekar verkligen tomt när det gäller bilder nu och det känns tråkigt att använda bilder hela tiden som man redan använt mycket. Visst att man kan använda bilder som man redan använt ibland, men man vill ju ändå ha lite variation. Så det där med att ta bilder är något som jag måste bli bättre på. :)

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Skönt att komma hem! Lite tips på vloggämne: vad är recovery för dig, varför ska alla ätstörda äta B&J PINTS? Vad tycker du om jämförelse på tex matprogram, recovery osv?
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Jaa men absolut, och tack för tipsen 😊
nouw.com/mittlivsomsofia
Naatly
Naatly,
Vad skönt att du blivit utskriven och att du haft en bra dag ❤️ Hoppas du har fått sova gott! Stor kram
nouw.com/naatly
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Verkligen, och jag sov helt okej. Hoppas att du också sov gott. Kram ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia