En del o göra idag

Igår mådde jag riktigt dåligt och därav så orkade jag inte blogga. Jag går med ångest nästan hela tiden, men vissa dagar är den mycket högre än andra dagar och just en sådan dag var det igår. Men tänkte ta o berätta lite om hur gårdagen såg ut iallafall.

Först så trodde jag att det var igår som jag skulle till ätstörningenheten där jag är på bedömingar innan dem ställer diagnos, så lite efter 10.00 började jag ta bussen dit bort med tanke på att jag trodde det var igår klockan 11.00 som jag hade tiden. Men när klockan sedan var 11.40 så hade hon som skulle ta emot mig fortfarande inte kommit och det satt just då ingen i receptionen som jag kunde fråga. Men tillslut kom det en annan som jobbar där så jag frågade henne, så hon gick o kollade och kom sedan tillbaks o sa att det är på torsdag klockan 11.00 som jag ska vara där. Så jag hade helt enkelt tagit fel på dag, så det var bara o ta sig hem igen. Men det är sånt som kan hända.

Eftersom att jag hade en mycket sämre dag igår så drog jag även sedan på kvällen iväg till boendebasen där dem hade öppet igår under kvällen, så då tänkte jag att jag kunde dra dit för o försöka komma på lite bättre tankar. Vi speladåe yasty blandannat, jag vann dock inte - jag hamnade näst sist. Men alltid trevligt med spel iallafall! När klockan sedan var 20.30 så stängde det, så då tog jag bussen hem och efter det så gjorde jag inte så mycket mer. Så det var så som dagen såg ut igår.

Idag har jag varit på boendestödet igen, då jag hade en tid där klockan 10.30 som jag har varje onsdag. Sedan vid 13.30 så ska jag iväg på ett annat möte. Så det är en hel del idag kan man säga. Men nu är boendestödet för idag avklarat iallafall och efter att det sista mötet är färdigt sen så har jag sedan inget speciellt inplanerat. Så resten av dagen kommer jag alltså ta som den kommer. Jag hoppas dock på att min bästavän Cecilias julklapp kommer idag, för då kan jag sätta mig o greja lite med den sen. Jag kan dessvärre inte nämna vad det är för något då hon läser min blogg. Men det är iallafall en väldigt fin grej som man får lägga ned väldigt mycket tid på och kommer den då idag så hade jag tänkt ta o börja lite smått redan idag då det kan ta tid innan det är helt klart - och sen vill man ju även att det ska bli så fint och personligt som det bara går och då är det klart att man vill lägga ned lite extra mycket tid på det. Sedan kan det även vara skönt o ha något litet o greja med när man mår som man mår. Hur som helst så finns det inte så mycket mer o skriva just nu, men jag uppdaterar mer senare!

Gillar

Kommentarer