En fundering

Igår publicerade ju jag en videoblogg på youtube som jag sedan la upp här på min blogg. Det är första gången jag lägger upp en video som det är lite mer kvalité på eller hur man ska förklara. Hur som helst så tyckte jag iallafall att det var väldigt roligt. Det är väldigt obekvämt o stå så framför en kamera o prata, speciellt när man inte är van vid det. Men om man fortsätter så, så tror jag att det blir som en vanesak.

Men nu till det jag tänkte skriva. Efter att jag hade klippt ihop det videoklippet igår så har jag suttit o funderat på om detta kanske är något som jag kanske ska börja med? Varför inte lixom? Dock så är det inte så lätt som man tror. Det gäller att man vet vad videoklippen ska handla om, för det är faktiskt inte så lätt som man kan tro att stå framför en kamera o prata. Men samtidigt så är detta ändå något som jag skulle vilja göra lite mer oftare!

Om det nu blir så att jag kanske börjar med sånt där så kanske det inte kommer komma upp sådana videobloggar så jätte ofta. Utan jag tänker isåfall börja lite smått. För jag vill inte känna någon press med det. För börjar jag känna press så kanske det blir ännu svårare och jobbigare att komma på vad det ska handla om osv.

Men somsagt, detta är ingenting jag bestämt mig för än, men jag har lite funderingar på det iallafall. Vad skulle ni andra tycka? Skulle ni tycka det skulle vara roligt om jag började lite mer med videobloggar?

  • Tankar

Gillar

Kommentarer