Ett brev till ditt yngre jag

@enaståendemamma och @FrökenRödlök har ett samarbete tillsammans som går ut på att dem varje dag under januari skriver om olika ämnen, som även vi andra får följa med på om vi vill. Jag kommer följa med, vet dock inte om jag kommer följa med på alla men iallafall dem som jag känner för. En av utmaningarna som jag ska följa med på är ett inlägg där man ska skriva ett brev till sitt yngre jag. Så, jag kör igång helt enkelt.

Hej Sofia. Du kommer få vara med om och uppleva mycket i ditt liv, både bra som dåliga saker. Men något som du måste komma ihåg är att hur jobbigt och tufft det än kan bli så får du aldrig någonsin ge upp. För även om det kommer dåliga perioder så kommer det även komma bra perioder också. Livet kommer inte hela tiden vara lätt, det kommer vara som en berg och dalbana som går upp och ner precis så som det är med livet då livet inte alltid är som en dans på rosor. Men det viktigaste är att man aldrig ger upp. För vad som än händer så vet jag att du har en enorm styrka inom dig. Vad som än händer så vet jag att du kommer klara av o kriga dig igenom det isåfall. Bara man har viljan så klarar man så mycket mer än vad man tror.

Sen vill jag även säga att låt aldrig någon trycka ned dig, för du är bra precis som du är. Skulle någon vara elak emot dig så ska du göra dig av med den personen med en gång isåfall, även fast att det kanske är svårt. Ditt liv är ditt liv och den ska aldrig någon annan få styra och ställa över mer än du själv. Ingen har någonsin någon som helst rätt till o trycka ned och vara elak emot dig - för ditt liv är ditt liv och det är du som ska leva ditt liv och ingen annan, vilket betyder att det är enbart du som bestämmer helt och hållet själv vilka du vill släppa in i ditt liv och vilka som du inte vill ha i ditt liv. Det är det enbart du som bestämmer. Ta det med dig och glöm aldrig av det.

Gillar

Kommentarer