Ett citat

~De värsta är inte att gråta. De värsta är när du vill men det kommer inga tårar och du bara känner hur hjärtat går sönder i små bitar.

Detta är ett citat som jag hittade för ett par dagar sedan och det stämmer så sjukt bra in på mig. Jag behöver gråta och jag känner hur tårarna sitter som en klump i både halsen och magen på mig, men det kommer inga tårar och det är så fruktansvärt jobbigt. Precis som citatet beskriver så riktigt känner jag hur mitt hjärta går sönder i små bitar. Dels pga det jag varit med om men också pga att saknaden efter min lillebror är så fruktansvärt enorm stor. Jag saknar honom så det gör ont. Önskar man på något sätt kunde få honom tillbaks. Vill inte inse sanningen, vill inte inse att han inte finns mer. Det gör för ont. Alldeles för ont. 😢

Gillar

Kommentarer

Jesse,
Har du någon i din närhet som du känner att du får stöttning ifrån? det är super viktigt.

Det kommer göra ont - det gör ont...

Ibland så går det inte att gråta, hur mycket man än behöver göra det men det kan bli farligt att hålla igen också om du förstår vad jag menar.
Försök att få ut allt som gör ont. Skrik, gråt, sparka, slå. Få utlopp på riktigt! Det kommer underlätta sorgeprocessen.

Ett gott råd under begravningen... Gråt. Gråt av bara fan!!!
Håll inte inne med något utan få ut så mycket smärta du bara kan. Jag finns här Sofia! så mycket jag bara orkar <3
www.jessesarvak.com
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Kan säkert prata med mamma om jag vill, problemet med mig är att jag klarar det inte, så har egentligen inte pratat så mycket om det med någon mer än med pappa och mina syskon innan jag åkte tillbaks hem igen och sen har jag pratat en gång med pappa i telefon, och vi kommer fortsätta höras i telefon då o och då. Men här i Halmstad har jag inte orkat prata om det trots att det är väldigt viktigt o göra det, men skulle jag vilja så får jag prata med mamma och jag vet att det är viktigt egentligen men känns för jobbigt 😞 Tack för att du finns Jesse och detsamma till dig! Även tack för att du kommer med tips <3
nouw.com/mittlivsomsofia