Få stopp på hatet

För ett litet tag sen så fick jag se att Jesse hade gjort ett inlägg som handlar om hat, så jag blev väldigt inspirerad av att själv göra ett sådant inlägg. Klicka HÄR så kan ni även läsa det Jesse skrev!

Videon som Jonna och jockiboi har gjort och även dem 2 videosarna som Tova har gjort där dem förklarar hur dem känner sig pga näthatet, alltså jag blev verkligen så berörd för ingen människa ska behöva stå ut med något sådant här. Som Jesse skriver i sitt inlägg så ska man inte behöva vara rädd för att synas på sociala medier, för varken näthat eller hat utanför nätet är inte okej. Det har aldrig varit okej och det kommer aldrig bli okej heller.

Om man nu inte gillar en person, kan man isåfall inte bara låta personen vara? För man vinner ingenting på att hata på andra människor. Kan man inte bara försöka glädjas för varandras skull när någon lyckas med något bra istället för o hata en massa? Jag önskar verkligen att allt som har med hat o göra inte ens kunde existera för jag ser ingen som helst mening med all hat som finns här i världen.

Är det så att man inte gillar en person så behöver man ju inte lägga ner energi på o hata för man vinner ingenting på det, och jag fattar inte heller varför man ska hålla på o hata. Hat föder hat, för har en person kommenterat något elakt så blir det väldigt lätt så att nästa person kommer in o skriver något elakt också fortsätter det så. Snälla ni som håller på med sådant här, sluta upp med det. Gillar ni inte en person så låt personen vara istället - för det vinner man däremot mer på.

  • Tankar

Gillar

Kommentarer

lizaspolander
lizaspolander,
Veckans blogg tävling i min blogg, klicka in för att vara med och tävla! 😊
nouw.com/lizaspolander
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Ska gå in o kika! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia