Fem år sedan du somna in

Idag har det gått fem år sedan du försvann fysiskt från mänsklig värld, i fem år har du sett oss från ovan och i fem hela år har du varit himmelens finaste ängel. Det går så fort, men samtidigt så sakta.

Jag ler alltid när jag tänker på dig, men idag känner jag mer sorg och tårarna rinner eftersom det idag är fem år sedan vi i familjen satt där tillsammans med dig på sjukhuset. Vi såg på när du tog dina sista andetag, vilket var så smärtsamt att se. Man kände sig maktlös när det inte fanns något att göra för att få dig tillbaka igen.

Det var även bara två dagar kvar till nyårsafton, vilket man verkligen inte såg fram emot. För vad fanns det egentligen att fira när vår älskade solstråle två dagar innan lämnade oss alla i oändlig sorg?

Det känns även så sorgligt att du inte kommer få chansen att lära känna mitt och Christians kommande barn, för jag är helt säker på att du hade blivit världens bästa och finaste morbror. Istället får du sitta och se oss från ovan.

Men vet du älskade lillebror? Jag kan lova dig att jag kommer berätta så mycket fint om dig, för jag vill att mitt och Christians barn ska veta vilken fantastisk underbar människa du verkligen var och vilken underbar morbror du hade blivit. För alltid saknad och aldrig glömd, vår älskade ängel! 👼🏼❤️

Gillar