Fem positiva egenskaper med mig

@positiv5barnsmamma och @Franbottentilltoppen har ett samarbete tillsammans där dem varje dag skriver om positiva saker, och vill man så får man följa med på deras samarbete - men isåfall så måste man tagga dem två i inlägget och jag hade idag tänkt ta o följa med på det dem skrev om idag som handlar om att man ska lista fem positiva bra egenskaper med sig själv, så vi kör igång helt enkelt. :)

1. Jag är en bra lyssnare

- Jag får väldigt ofta höra att jag är en väldigt bra lyssnare, och det beror nog dels på att jag själv varit med om så mycket - alldeles för mycket och så sätt så gör det att jag blir väldigt förstående utav mig, men också för att jag egentligen alltid har gillat att ställa upp för andra. Man kan omöjligt hjälpa alla, men kan jag iallafall hjälpa någon eller några så gör det mig jätte glad. Så det är en grej av mina positiva egenskaper.

2. Jag är hjälpsam

- Denna punkten kan man säga hör ihop en hel del med punkt 1, jag är helt enkelt väldigt hjälpsam utav mig och vill hjälpa så många som möjligt och så mycket som jag själv orkar.

3. Jag sprider glädje runt omkring mig

- Något som jag även ofta får höra av både mina nära och kära samt mina underbara bloggläsare är att jag sprider väldigt mycket glädje runtomkring mig trots att jag har det jätte kämpigt, och när jag får höra det så blir jag verkligen riktigt glad - för visst är det roligt att få höra något sådant? Att få höra att man är en glädjespridare och reser sig upp varje gång man faller o fortsätter sprida glädje? Det gör mig verkligen riktigt glad, för det är precis så som jag vill att det ska vara. Sen kan det självklart inte alltid vara så, för man är inte mer än en människa. Men trots att jag har det riktigt jobbigt så vill jag ändå även kunna sprida glädje runtomkring mig och när man dessutom får höra att man gör det så blir man verkligen helt varm i både hjärtat och själen. <3

4. Jag är envis

- Jag är väldigt väldigt envis, vill jag något så ger jag mig inte i första taget. Samma med min anorexi, har jag gett mig fan på att jag en vacker dag ska komma tillbaks som en lycklig vinnare så ska jag också klara det. Även fast jag vet att jag aldrig kommer kunna bli den Sofia som jag en gång varit så har jag ändå bestämt mig för o komma tillbaks starkare än någonsin en vacker dag även fast vägen dit är lång - och har jag bestämt mig för något så ska också den drömmen tillslut kunna gå i uppfyllelse även fast att det förmodligen kommer handla om massa massa tårar och panik innan jag är i mål.


5. Jag är inte dömande utav mig

- Jag är inte den som dömer andra, för alla är vi olika och så länge man är snäll och visar respekt mot mig som jag gör mot andra så dömer jag aldrig någon. Livet är för kort för att hålla på o gå runt och döma andra och världen skulle bli så mycket bättre om alla kunde sluta gå runt och döma varandra hur som helst. Världen hade även blivit så mycket bättre om vi alla spred kärlek till varandra istället för en massa hat. Bort med allt hat och in med mer kärlek helt enkelt tycker jag. <3

Om ni andra också vill skriva om detta ämnet - glöm isåfall inte o tagga @positiv5barnsmamma och @Franbottentilltoppen :)

Gillar

Kommentarer

positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Vad glad jag är 😊 Och väldigt tacksam att du ville skriva dina egenskaper och jag vet att du har många fler fina egenskaper :* Kram fina
nouw.com/positiv5barnsmamma
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Och du har med jätte fina egenskaper ska du veta, massa kramar till dig och tack så jätte mycket verkligen 😊❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Starkareändutror
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Du är så otroligt fin ska du veta, och en riktig kämpe!! ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
Starkareändutror
Starkareändutror,
Åh detsamma finaste du❤️❤️
nouw.com/starkareändutror
Franbottentilltoppen
Franbottentilltoppen,
Underbara du, vad härligt att få läsa!! Jag skulle kunna fortsätta listan och göra den hur lång som helst😍😍❤❤
nouw.com/franbottentilltoppen
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Alltså åh så söt du är!! 😍😍❤️❤️
nouw.com/mittlivsomsofia