Fick åka hem igen

Bjuder på en bild på min lillasyster till detta inlägget. Hon såg ut o vara väldigt uttråkad men tyckte hon var riktigt duktig ändå som hade tålamod!

Som jag skrev förut så fick jag åka in med ambulans tidigare idag pga kraftiga magsmärtor. Kunde varken sitta eller stå och bara att ligga ner var riktigt jobbigt också, låg i fosterställning o skrek o grät o hade verkligen panik. Så mamma larmade ambulans, ambulansen kom och dem körde in mig till akuten där dem tog lite olika prover för o blandannat kolla så inte blindtarmen kanske var inflammerad. Men det var den inte, så såg inte ut som det var något med blindtarmen iallafall. Alla andra prover såg också bra ut. Så dem tror inte det är något fel i magen iallafall. Vet inte vad det där beroende på, om det kanske är stress och psykiskt eller vad det var. Gjorde riktigt ont iallafall och trodde för en stund att jag skulle dö av smärta.

Har fortfarande lite ont men det är iallafall mycket bättre än förut. Fick iallafall åka hem igen tillslut. Så nu ligger jag i sängen och vilar. Skulle det bli värre igen så får dem isåfall kolla upp det ordentligt. Men det får vi hoppas att det inte blir för är det något jag inte gillar så är det o vara på akuten/sjukhus alltså!

Gillar

Kommentarer

Skönt att det är lite bättre. Läskigt sånt där :/
evahle.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,