Fina och positiva kommentarer

Något som jag tycker att vi borde lyfta upp mer är alla fina kommentarer som vi får. Idag är det så fruktansvärt mycket hat och det är väldigt lätt att gömma sig bakom en skärm och näthata och skriva en massa elaka saker på andra bloggar/sociala medier, och jag tycker det är så otroligt tråkigt att så många ska hålla på o hata på andra. Hur skulle det vara om alla istället kanske skulle kunna sprida lite mer kärlek istället? Tror internet hade blivit en mycket bättre plats då. För som jag skrev så är det så fruktansvärt lätt idag att gömma sig bakom en skärm och näthata.

Nu har jag klarat mig undan elaka kommentarer på min blogg. Men jag vet att det finns så många andra som dagligen får stå ut med en massa hat kommentarer på sina bloggar eller andra sociala medier. Så därför tycker jag att vi borde ta och lyfta upp dem där snälla, fina och positiva kommentarerna som vi faktiskt får, vilket jag även tänkt ta o göra nu. Ovanför denna texten ser ni en del av alla fina och positiva kommentarer som jag fått under detta året hittills. Detta är inte ens alla kommenterar, men skulle jag ta o visa upp exakt alla så skulle det nog ta väldigt lång tid. Men jag har iallafall suttit och kollat igenom en hel del kommentarer här på min blogg och även sparat en hel del som jag nu vill ta och lyfta upp i ett inlägg här som ni ser.

Jag har helt ärligt talat så otroligt snälla och fina följare och ni anar nog inte hur tacksam jag är för det. Ni är verkligen helt otroligt fantastiska, underbara, grymma och ja, att beskriva hur tacksam jag är över att jag har så snälla följare som er går knappt ens o beskriva i ord. Men jag vill iallafall ändå visa att jag faktiskt är så otroligt tacksam och därför känner jag att jag vill ta och lyfta upp en hel del av alla fina och positiva kommentarer som jag faktiskt får. Haha alltså, jag vet knappt vad jag ska skriva ens. För o få fram allting i bara en text är verkligen inte lätt. Men jag vill iallafall att ni ska veta att jag är så otroligt tacksam och för mig är ni verkligen helt otroligt jäkla fantastiska och underbara. Ni är helt enkelt så fruktansvärt grymma. Ta med er det. För varje ord jag skriver nu kommer rakt ifrån hjärtat! All kärlek till er alla helt enkelt! <3

Gillar