Fjärde veckan

Äntligen är jag inne på den fjärde veckan vilket även betyder att jag kommer få komma hem på hempermission. Jag vet dock inte vilken dag det kommer bli, har inte fått reda på det men det kommer iallafall bli denna veckan eftersom att dem ska börja slussa ut mig och sen på fredag blir jag äntligen utskriven. Ska verkligen bli så jäkla skönt för jag längtar verkligen efter o bli utskriven så jag kan komma hem till min familj och till min alldeles egna säng. Längtar så sjuuukt mycket till det verkligen så nu är det bara o kämpa min sista vecka här. Ska även med mamma till Trollhättan på Lördag för hon ska till sin barndomsvän eftersom hennes barndomsväns son snart fyller år, så jag åker därför med så jag kan träffa min bästavän Cecilia som jag saknar så sjukt mycket. Vi skulle egentligen träffats den helgen för snart fyra veckor sen, men så fick ju jag reda på några timmar senare den dagen jag hade varit hos min behandlare och doktorn att jag skulle bli inlagd redan dagen efter så därför sket ju sig mina och Cecilias planer. Men på lördag ska jag äntligen få träffa henne igen och jag ska även sova över hos henne från lördag till söndag, längtar så sjukt mycket verkligen. Idag kommer även min behandlare hit till sjukhuset och hälsar på mig, så då får jag även förmodligen reda på lite mer om dagvården som jag sen ska börja gå på.

Förresten, idag började vi med att jag skulle äta frukosten själv och jag var verkligen så sjukt jäkla nervös, jag trodde helt ärligt talat att jag inte skulle klara det - men vet ni? Jag fixade det trots att det var jätte jobbigt med hjälp av ångest dämpande!! Och inte nog med det så vägde vi mig även innan frukosten och vågen visade uppåt vilket gav mig en rejäl ångest, men fixade trots det frukosten helt själv ändå även fast det var sjukt jobbigt. På vilan däremot så fick jag en jobbig känsla av att jag skulle stoppa fingrarna i halsen, men istället för o utföra det så larmade jag på personal så jag har ju faktiskt fixat det trots att det var jätte jobbigt - så till er som bokstavligt talat har betett er illa emot mig, ni har ingen chans till att trycka ner mig något mer för jag är så mycket starkare och vet ni vad? Jag kommer faktiskt en vacker dag kunna ta mig ur allt, jag kommer en vacker dag komma tillbaks starkare än någonsin för jag är verkligen så jäkla peppad och taggad till att verkligen kämpa och kriga hur jobbigt och kämpigt det än är och kommer bli och att jag förlorat två på vägen är inte min förlust, det är deras förlust och jag bryr mig helt ärligt talat inte längre, för jag kommer ändå en vacker dag kunna ta mig tillbaks och det viktigaste för mig är iallafall att jag har kvar dem som är äkta och att jag är påväg tillbaks till livet. Men vägen är lång och jag kommer förmodligen falla flera gånger om och om igen, men varje gång jag faller så ska jag alltid försöka resa mig igen - för jag ska en vacker dag kunna vinna mitt liv tillbaks och så är det.

Gillar

Kommentarer

Ida,
Grymt jobbat med frukosten och att du larmade! Heja dig!
onlyonewaytogo.blogg.se
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Åh tack så jätte mycket verkligen!! <3
nouw.com/mittlivsomsofia
Franbottentilltoppen
Franbottentilltoppen,
Åter igen vill jag påminna dig om hur himla bra du kämpar varje dag! Du imponerar på mig HELA tiden! Vilken kämpe, ta åt dig finaste du<3
nouw.com/franbottentilltoppen
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Åh tack så jätte mycket, det värmer verkligen ska du veta!! <3
nouw.com/mittlivsomsofia