Fredag och sjuk

Fredag idag och jag är förkyld och har feber. Vagel i ena ögat också, gör så sjukt ont. Så blir bara till o ta det lugnt idag och vila upp mig i helgen så jag klarar av danserna som är på söndag. Känner inte att jag vill missa dem när det förra söndagen var ett uppehåll. Så blir somsagt till o vila upp mig i helgen. Ska även kolla på idol ikväll och jag hoppas som vanligt på att Rebecka kommer vidare!

Förresten, det här med Tradera kan verkligen vara riktigt lurigt. Mamma har ju sålt en symaskin på Tradera eftersom att hon köpt en annan som hon ville ha istället. Symaskinen hon sålde är inte gammal och hon kollade även riktigt noga så den var hel och så allt funkar som det ska innan hon skickade iväg den till köparen som hon alltid gör när hon ska sälja något. Nu påstår köparen att symaskinen är sönder och att hen därför ska polisanmäla mamma. Mamma ringde upp polisen för o fråga lite om det och dem säger det att vill hen polisanmäla så får hen isåfall göra det, men om det inte finns några bevis på att den var sönder innan den skickades så kommer dem inte kunna gå vidare med det. För dem kan ju inte anklaga någon för något som det inte finns bevis på, om säljaren inte blivit anklagad för sånt tidigare dvs. Men mamma har bra omdömen på Tradera och det är första gången detta problemet uppstår. Hon kollade dessutom riktigt noga så den funkar som den ska innan hon skickade iväg den, vilket den gjorde. Sen om det kanske hänt något med den när posten leverera den är ju ingenting mamma kan rå för. Det är ju sånt köparen får kontakta posten om isåfall. För jag vet att just posten kan vara väldigt slarviga. Inte första gången man hör om saker som går sönder under leveransen liksom.

Men måste vara riktigt jobbigt för mamma när ett sådant problem uppstår och när hon dessutom blir hotad med att bli polisanmäld för något som inte ens är hennes fel. Tror inte hon kommer gå med på o skicka sådana stora grejer med posten något mer iallafall. Mycket bättre att den som vill köpa isåfall kommer o köper. Bara tråkigt när det ska bli sådana problem och att mamma ska bli anklagad för något som hon inte kan rå för eftersom att hon faktiskt kollade igenom den riktigt noga innan hon skickade den. MenMen, bara o hoppas på att allting ordnar upp sig iallafall vilket det garanterat kommer. För mamma kollade upp innan hon skicka den så allt funkar som det ska som man alltid gör innan man säljer något vilket den också gjorde. Så har den gått sönder under levereransen så är ju det något man får ta med posten. För hel var den iallafall precis innan mamma skickade iväg den.

Gillar

Kommentarer

blondina,
Ja hahah eller hur..samsuuuuger brukar jag säga 😋 Robin tror jag köpte den enbart för designen och kameran på samsungen men vaddå ska man försova sig flera ggr bara för att hans telefon är dum i huvudet hahah 😋 Nej iphone is the shiet så är de bara 😃
finest.se/blondina