Gästinlägg

För ett tag sedan så hade ju jag en dagens blogg tävling på min blogg. Personen som vann är en som heter Sofia som bloggar här på nouw, hennes blogg hittar ni HÄR. Hur som helst, nu har hon skickat mig ett mejl med den texten som hon vill att jag ska publicera här på min blogg. Riktigt bra skrivet av dig, och även tusen tack för dem fina orden. Det glädjer verkligen mig o få veta att du gillar min blogg! :) Den där scenen du beskriver i texten, hade absolut älskat o få vara med o delta i det eftersom att jag älskar dans och det du beskrev verkar ju riktigt roligt!! :) Men nu vidare till gästinlägget!

Jag har vunnit att jag ska gästblogga i Sofias blogg vilket gjorde mig väldigt glad samt väldigt nervöst då jag bara gästbloggat åt min bästa vän innan ett enda inlägg.
Har funderat och funderat om vad jag borde ska gästblogga om hos Sofia.
Då jag dagligen läser Sofias blogg och har fastnat i hennes jätte bra blogg så kommer jag därför gästblogga om ett inlägg om dans.
Jag vet att Sofia håller på med dans så därför tycker jag att detta inlägg vore passande att gästblogga om i hennes blogg till ära.

Här i Norrköping har jag äran att bo centralt samt bo nära en stor park som heter Vasaparken.
I vasaparken händer det saker hela sommaren allt från att kändisar kommer och spelar till dans med mera alltid några aktiviteter hela sommaren vilket är himla kul och givetvis är det gratis.

Jag tänkte blogga om att de har en scen där vanligt folk som dansar till musik för alla i parken de battlar mot varandra och just denna dag då jag tittade var det hiphop battle.
De är grymt duktiga och jag är imponerad att de är så unga och redan har sådan stor talang.
Var väldigt grymt att sitta några timmar och titta på grym dj och grymma dansare.
Hade givetvis önskat du hade kunnat deltagit och sett dem Sofia du hade nog gillat det!:)
Ja det var det jag kom på att gästblogga om.
Fortsätt att läsa Sofias blogg den är grym!

/Klantfia

Gillar

Kommentarer

FruBergsten
FruBergsten,
Tack för förtroendet att jag fick gästblogga
nouw.com/frubergsten
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Och tack själv för att du ville gästblogga! 😊
nouw.com/mittlivsomsofia