Gästinlägg

Idag gästbloggar min fina vän Anna här på min blogg. Hon har en riktigt bra blogg som jag absolut tycker ni ska ta o kolla in om ni vill. Klicka isåfall bara HÄR så kommer ni till hennes blogg direkt. Nu vidare till gästinlägget hon mejlade till mig!

Mitt liv har aldrig varit en dans på rosor, ja jag har gjort misstag som alla andra och ja jag har litat på fel personer som lyckats såra mig djupt. Jag har blivit psykiskt och fysiskt misshandlad av mina ex, jag har även blivit våldtagen upprepande gånger utav ett och det värsta är, att jag har varit med om att förlora båda föräldrarna. Mamma 2003 och pappa för ett år sen, detta tog väldigt hårt på mig. Jag var sjukskriven, nära att gå in i väggen. Det mest sorgliga i det hela är att min man aldrig fick träffa sina svärföräldrar.

Jag har kämpat mig igenom alla motgångar, allt näthat och alla intriger som folk vill skapa för att nå toppen och trycka ner mig när de egentligen i mina ögon enbart stannar kvar på botten.

Jag har haft självmordstankar, velat försvinna från denna värld då den har varit så grym (det var under den period då jag stannade alldeles för länge hos ett ex i Norrköping) 2 ggr har jag stått vid tågrälsen i Norrköping och velat avsluta mitt liv, två ggr har en kompis vid namn Sandra räddat livet på mig, där hon eller jag har ringt upp och där hon har pratat vett med mig. Hon ville inte att jag skulle lämna henne, hon ville inte förlora mig. Hon älskar mig för mycket. Och hon fick mig att gå därifrån.

Trots att jag har gått igenom mycket sorg, smärta och ångest så står jag här, mår bra på alla sätt jag bara kan. Jag är starkare än någonsin, jag har klarat av så mycket här i livet som jag är sjukt stolt över (imorgon måndag den 27;e juni) får jag veta exakt hur vissa saker och ting ligger till. Jag har världens bästa jobb, världens bästa arbetskamrater, jag är gift med världens snällaste man som jag älskar så sjukt mycket. @ermebring du är det bästa som har hänt mig. Vi har världens sötaste barn - våra hundar och råttor. Tack för att ni förgyller mitt liv!

Sen ett stort tack och mycket kärlek till min gamla vän, min allra bästa vän Ronja som ställt upp i vått och torrt då allt var kaos i mitt liv, hon fanns alltid där. Trots alla bråk är vi vänner idag. Jag är stolt över henne och allt hon har kämpat sig igenom, och att hon är mamma idag. Och nu i sommar ska hon gifta sig med hennes livs kärlek - fatta hur sjukt glad jag är för hennes skull. Jag älskar dig Ronja, tack för att du finns i mitt liv igen.

För första gången på flera år, så är jag lycklig!

Jag kommer att fortsätta kämpa oavsett hur tungt det än blir i livet. Och klarar jag av det så gör ni också det. Ni förtjänar att vara lycklig!

Gillar

Kommentarer