Glossybox - Februari

Min glossybox för februari månad kom i Fredags, dock så åkte ju jag till Nossebro i Torsdags så jag hann inte se den förrän i Söndags när jag kom hem igen. Är hur som helst riktigt nöjd med innehållet och tycker verkligen boxen är såååå otroligt snygg! Var förresten ett bra tag sen som jag visade upp här i bloggen vad jag får i mina boxar, och jag ska försöka bättra mig på detta har jag tänkt. Så därför tänkte jag nu ta och visa upp vad jag fick i februari boxen som ni ser precis här nedanför. Är verkligen sååå nöjd!

1. Parfym

- En parfym från det franska parfymhuset Jeanne Arthes står det i beskrivningen. Det står även att doften är feminin, fräsch och sofistikerad. Jag testade den med en gång och den luktar verkligen sååå otroligt gott!

2. Ansiktsmask

- Detta är en ansiktsmask med naturliga ingredienser som marockansk lera står det. Det står även att den rengör på djupet samtidigt som den återfuktar och balanserar ph-värdet. Denna har jag inte hunnit testa än, så kan därför inte säga vad jag tycker om den.

3. Fransböjare

- En ergonomisk fransböjare designad med en speciell vinkel för att passa alla ögon. Silikongummidynan ger ett skonsamt tryck för att få en naturlig böj på fransarna. Dina ögonfransar kommer förbli i perfekt form hela dagen, står det i beskrivningen. Inte testat denna än men ska ta o göra det någon dag har jag tänkt.

4. Mascara

- En mascara från märket Maybelline. I beskrivningen står det en ny mascara som med hjälp av sin innovativa borste lyfter fransarna från roten. Gummiborstens korta piggar hjälper dig att komma nära inpå franskanten medan de långa breder ut och separerar fransarna. Denna testade jag förut och jag tycker den verkar väldigt bra.

5. Läppbalsam

- Ett läppbalsam som inte bara mjukgör utan även kommer i tre härliga färger. Innehåller naturliga oljor från kakaobönan och jojobabusken som återfuktar och ger ett bra skydd mot kyliga temperaturer står det. Inte testat denna än men ska ta och göra det.

Tycker hur som helst att man denna månaden fick väldigt bra saker. Blev faktiskt väldigt förvånad när jag fick se vad den innehöll haha. Och inte nog med detta så fick man även med 2 extra grejer också som ni ser här nedanför.

1. Ett presentkort på 500 kr hos mockberg

- och hur bra är inte det eller? Dem säljer ju riktigt fina klockor på den sidan som kostar en hel del, och då är det ju perfekt med ett presentkort på 500 kr liksom!

2. Musligåva på köpet

- och även denna, och jag antar dem menar att om man köper något på mymuesli så får man en musligåva med 6 olika smaker. Så som jag fatta det som iallafall.

Så ärligt talat så tycker jag att man fick väldigt bra grejer denna månaden. Liksom först 5 produkter som man får varje månad i sin box för 139 kr månaden + att man även denna månaden fick presentkortet på 500 kr och den där musligåvan. Hur bra är inte det liksom? Blev riktigt glad när jag fick se presentkortet faktiskt haha.

Gillar

Kommentarer