Glossybox Mars

Igår kom min tredje glossybox. Det ser ut som jag bara fått 4 produkter men jag har fått 5. Mascaran som var med i boxen hade bara gömt sig lite. Som ni även ser på bilden så fick jag även med en lapp där det står att dem vill bjuda på en 15 minuters lektion på en Make up store butik gratis. Så det ska jag försöka ta o gå på faktiskt för det låter ju riktigt spännande och roligt. Men nu till allt annat jag fick:

1. EMITÉ MAKE UP Artist Lashes Mascara

Detta är en vattenfast mascara som ska ge en fantastisk längd och volym till sina fransar enligt beskrivningen.

2. LUXIE BEAUTY Rose Gold Large Angled Face Brush

En mjuk borste med vinklad form som man exempelvis kan använda både till contouring, rouge, highlighter eller bronzer.

3. DOVE Derma Spa Godness Lotion

Detta är en lotion som ska göra så huden blir jämn, strålande och sammetslen.

4. BLOW PRO Blom Up - Thickening Mist

En kraftfull mist enligt beskrivningen som ska ge håret extra volym när man fönar det. Det står även att den viktlösa formulan håller hela dagen och ger håret fyllighet där man vill ha det. Man ska spraya det i nytvättat, fuktigt hår och applicera i sektioner, och därefter även föna håret.

5. PEPSODENT White Now Gold

En tandkräm som enligt beskrivningen omedelbart ska ge vitare tänder. Det står även att efter första borstningen ska den blå färgen göra att tänderna ser vitare ut och även mer glansigare.

Jag har inte testat någon utav dessa produkterna tidigare och har inte prövat något utav detta än mer än tandkrämen som jag använde igår och idag. Så jag kan inte säga så mycket om dem andra produkterna än. Men ska prova dem så fort jag känner mig lite mer piggare. För jag är tyvärr fortfarande sjuk. Men tandkrämen som jag använde igår och idag tyckte jag iallafall var riktigt bra. Jag tycker även tänderna blev vitare med en gång. Så den gillar jag. Ser fram emot o få testa dem andra produkterna också!

Gillar

Kommentarer