Hamnat i en svacka

Jag känner mig verkligen så psykiskt trött. Somnade nästan med en gång när jag kom hem från jobbet förut och vaknade för ungefär en timma sedan. Denna tröttheten blir inte bättre av att jag sover heller, riktigt jobbigt verkligen. Jag har iallafall idag fått reda på att jag ska få komma på en boostervecka på dagvården i Varberg vecka 5. Nu är det ju vecka 3, så det är inte så långt dit vilket känns skönt. Men annars så känner jag mig väldigt deppig och låg, är väl någon slags svacka jag hamnat i som jag förhoppningvis kommer ta mig upp ifrån igen. Det som får mig att klara av att ta mig igenom dagarna just nu är att jag har hunddagiset och även 035. Hade jag inte haft dem ställena så hade jag förmodligen börjat isolera mig väldigt mycket. Mina inlägg just nu är väl kanske inte dem bästa heller. Men ibland får man svackor och kan falla tillbaks och det är ingenting som jag kommer dölja från bloggen eftersom jag vill vara ärlig här med hur allt ligger till. Jag vill inte måla upp en falsk fasad och det viktigaste är iallafall att man försöker göra något åt det, vilket jag gör eftersom jag vecka 5 ska få komma till Varberg på en boostervecka och det känns skönt. Booster veckan som jag hade senast hjälpte ju mig även väldigt bra. Så förhoppningvis så ska det här gå åt rätt håll. Jag har en grej att se fram emot iallafall, jag och min kompis ska nämligen ta med min lillasyster till lek och bus fabriken på lördag. Väldigt bra med småsyskon, för då får även jag chans att leka där vilket inte är helt fel. Mitt barnasinne är det ju iallafall inget fel på, för den verkar jag ju ha kvar. ;)

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Styrkekramar❤️
nouw.com/byalma
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
minframtid
minframtid,

Härligt med en boostervecka! Hade jag också behövt. Längtar till i oktober då jag och barnen åker iväg på en veckas semester.

nouw.com/minframtid
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,

Ja, det är väldigt välbehövligt! Men åh vad kul! Vart ska ni åka? 😍

nouw.com/mittlivsomsofia
Sofia
,

Vad var det godaste din lillebror visste? Varje gång Du mår dåligt äter du det för då kämpar han för dig och ger dig superkrafter som bamses dunderhonung! Vore kul att se din syster göra en makeover på dig!

mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,

Du är verkligen så klok Sofia och jag gillar verkligen dina kloka och fina kommentarer, tack så mycket ❤️

nouw.com/mittlivsomsofia
Sofia
,

då har du alltid din skyddsängeln närvarande som skyddar dig mot allt ont, han kanske gillade polly? Ha då en påse i fickorna på dina jackor och för varje gång du känner så här tar du en bit och visualiserar dig att han tar över och inget kan skada dig. Gå genom livet och tro att det bästa ännu inte hänt! The best is yet to come ✨✨✨

mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,

vaniljsås älskade han jätte mycket, han älskade att äta det som det var utan något till! 😀❤️

nouw.com/mittlivsomsofia
Sofia
,

☀️