Hon visste inte om hon skulle klara av att leva

"Jag måste bli pinnsmal, för blir jag pinnsmal så är jag inte attraktiv och då kommer ingen vilja våldta mig igen." tänkte hon

Det var en kall höstdag när en gråtande tjej gick runt med tårar som rann nedför kinderna medan kalla vindar svepte över henne. Hon var i chock, hon minns knappt hur hon tog sig hem ens. Men hon måste ha tagit bussen eftersom att det var en väldig lång bit hemifrån, men det är ingenting som hon har något minne utav eftersom att hon var så fruktansvärt chockad. Hon var helt förstörd och knäckt, hon visste inte ens om hon skulle klara av att leva eftersom hon just precis då hade blivit våldtagen. Denna killen som hon träffa tjatade om att hon skulle följa med honom trots att hon hade sagt att hon första gången vill träffas ute vilket han påstod var helt okej när dem började prata om att träffas. Men när dem väl träffades så tjata han på henne att hon skulle följa med honom. Tjejen sa nej flera gånger men han fortsatte trots det tjata, så tillslut klarade hon inte av att säga nej mer och följde därför med honom. Väl hos honom pratar dem lite och hon märker att han beter sig väldigt obehagligt. Han sitter där o ler med ett ondskefullt leende. Hon blev väldigt obekväm men tänkte ändå att det säkert inte är någonting, att det säkert bara är hon som inbillar sig eftersom att hon inte ville inse vad som var på gång att ske, tills han tillslut tar ett kraftigt tag om henne. Han drar av henne kläder och drar sedan ner henne för att därefter våldta henne. Tjejen blev livrädd och försökte först streta emot vilket resultera till att han höll fast henne, hon hade ingen chans att komma loss, för han var så mycket starkare. Han hade ett enormt grepp om henne så tillslut blev hon så skräckslagen så att hennes kropp blev som paralyserad, hon låg där helt blixtstilla med tårar som rann nedför hennes kinder.

Några minuter efter det så lyfter han helt plötsligt upp huvudet och ställer frågan "det är okej att jag gör såhär va?" samtidigt som han gav henne en obehaglig blick trots att han såg att hon låg där och grät. Tjejen blev jätte förvirrad när han helt plötsligt ställde den frågan, så hon klara inte av att får fram ett enda ord dels på grund utav att hon var så chockad men även för att han gjorde henne så fruktansvärt förvirrad. Hon låg bara där och grät. Men trots att hon inte svara och trots att hon låg där och grät så valde han ändå att fortsätta bara för att han inte fick något svar. Hon var i total chock och det som hon alltid varit så rädd för ska hända, skedde nu. När han sedan var färdig med henne så säger han till henne "du får skylla dig själv som har den kroppen som du har, då är det klart man blir sugen". Det han sa fick henne till att känna ännu mer skam och skuld samt att hon även blev ännu mer förvirrad. Först dra av henne kläder för att därefter hålla fast henne när hon försöker streta emot, för att sedan ställa frågan "det är okej att jag gör såhär va?" men sen ändå fortsätta trots att han inte fick något svar och trots att han såg att hon låg där och grät, det gjorde henne riktigt förvirrad och hon kände så fruktansvärt mycket skam och skuld för det som hade hänt.

Hon tog sig iallafall tillslut därifrån samtidigt som hon såg att hon hade blivit sms bombad av en kompis som var väldigt orolig. Hennes kompis visste om att denna tjejen skulle träffa en kille och hade därför skickat iväg ett sms för att kolla så allting går bra, men utan svar vilket gjorde hennes kompis väldigt orolig eftersom att den tjejen annars brukar svara väldigt snabbt, så hon började därför skicka flera sms, så när tjejen tillslut såg smsen så bestämde hon sig för att dra till med en lögn genom att svara "ingenting har hänt, han var jätte snäll och allting är bra" fast att hon egentligen var helt sönder gråten. För hon hade ju egentligen just precis då blivit våldtagen. Men hon bestämde sig för att inte berätta för en enda. Inte ens hennes familj skulle få veta. För vad skulle dem tro om henne gick hon runt och tänkte. Hon tänkte att dem säkert skulle tycka att det är hennes egna fel, eller så kommer dem inte tro mig överhuvudtaget tänkte hon. Så hon gick och höll allting för sig själv väldigt länge medan hon på fester alltid drack sig jätte full för att glömma allt jobbigt för en stund. Hon bestämde sig även för att börja banta. "Jag måste bli pinnsmal, för blir jag pinnsmal så är jag inte attraktiv och då kommer ingen vilja våldta mig igen." tänkte hon för sig själv, och det med att banta var något som hon fortsatte med även när hon tillslut berättat vad hon hade varit utsatt för. Hon hade egentligen haft ätstörning i flera år, bara att hon själv inte insåg det. Men efter våldtäkten så var hon fast besluten att hon måste bli pinnsmal. Det gick tillslut så långt att hon började stoppa fingrarna i halsen för att spy samt att hon även tog till med laxermedel. Tillslut blev hon inlagd och idag kan hon tänka mer friskare tankar eftersom att hon inte är lika sjuk som hon tidigare varit. Men våldtäkten är någonting som fortfarande påverkar henne väldigt mycket. Hon kan få jätte kraftiga flashbacks som oftast kommer på nätterna i form av mardrömmar, och när hon sedan vaknar upp så blir det i form av hallucinationer. För ett tag sedan gick det till och med så långt så att hon fick åka ambulans till psyk där hon blev inlagd, och hon tjejen är jag.

Gillar

Kommentarer

maartiinasvardag
maartiinasvardag,
All styrka till dig för att du vågar dela med dig. Så starkt gjort! 💪🌸
nouw.com/maartiinasvardag
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så jätte mycket verkligen! ❤️
nouw.com/mittlivsomsofia