Hur många kramar finns det i världen

Denna filmen tycker jag är riktigt bra, och om någon av er inte sett den så tycker jag absolut att ni ska kolla på den. "Hur många kramar finns det i världen" är en dramakomedi från 2013.

Såhär står det om filmen, texten hittade jag HÄR

Max är en framgångsrik New York-baserad reklamfilmsfotograf, men svek från föräldrar och flickvänner har gjort att han blivit bitter, elak och ensam. Just när han ska begå självmord ringer telefonen. Det är Peter, Max barndomsvän som han inte haft kontakt med på 30 år. Han vill att Max ska komma till Sverige och spela in en film om hans dotter utvecklingsstörda vänner. Max säger ja, men det som från början såg ut att vara ett enkelt uppdrag ska visa sig bli mycket mer komplicerat än Max någonsin kunnat föreställa sig.

Jag tycker denna filmen är riktigt bra och jag tycker även att det är en film som man borde titta på. För oavsett handikapp och diagnoser så är man fortfarande lika mycket värd. Ingen är mindre värd bara för att man lever med ett handikapp eller diagnos. Det man måste komma ihåg är att man är inte sin diagnos/handikapp. Man är fortfarande en människa med känslor precis som alla andra, och alla ska bli lika behandlade. Ingen ska behöva känna att man blir sämre behandlad än någon annan. För alla är lika mycket värda. För bara för att man har ett handikapp eller en diagnos så har man ändå känslor precis som alla andra och man har lika mycket rättigheter precis som alla andra. Så man ska ALDRIG behandla en annan människa dåligt bara för att personen kanske lever med ett handikapp eller en diagnos. För bara för att man kanske har något av det så har man fortfarande känslor precis som alla andra och man kan fortfarande bli lika mycket sårade som alla andra.

  • Tankar

Gillar

Kommentarer