Idag startade den nya utredningen igång

Idag startade utredningen igång gällande den intellektuella funktionsnedsättningen som jag förmodligen när jag enbart var 6 år gammal blev feldiagnostiserad med. Det började redan lite förra veckan, men då var det mer information kring hur utredningen kommer gå till.

Både idag och imorgon däremot så är det massa tester jag ska genomgå samt att jag även lämnade in detta frågeformuläret till honom som Christian fyllt i. Dagens tester är även nu avklarade och det var många lätta tester jag gjorde idag, men även en massa konstiga kluriga frågor som han ställde till mig som jag egentligen inte ens kunde hitta en logisk förklaring till. Blandannat vad en ankare och ett staket har för likhet.

Jag kunde inte komma på några likheter mellan ankare och staket, för jag kan inte på något sätt se att det skulle ha några likheter med varandra. Ankare har ju med båt att göra, men hur staket kommer med in i bilden har jag verkligen ingen aning om. Hur förklarar man ens något sånt?! 😂

Sen var det även en fråga vad tidvatten och musik har för likheter också och det enda jag egentligen kunde komma på som låter logiskt är att det är högt och lågt, och att så är det med musiken. Vissa toner är högre och vissa toner är lägre. Men vet inte om det egentligen var det rätta svaret. Jag antar att psykologen ställde sådana konstiga frågor för att testa mitt IQ.

Imorgon är det iallafall sista testdagen, och sedan i slutet på januari ska vi träffas igen för sista gången eftersom jag ska få testresultaten. Det känns så skönt att omprövningen äntligen drar igång, men jag kände mig samtidigt bra dum när jag fick massa konstiga frågor där jag inte kunde hitta logiska förklaringar till allt (självklart är man egentligen inte dum pga det) men jag kände typ att är detta något jag ens borde veta? Det ska iallafall bli spännande att se vad för tester jag ska få göra imorgon och om det kommer flera konstiga frågor! 😅

Gillar