Inombords så mår jag inte bra

Utåt så kan man nog uppfatta mig som en väldigt glad tjej, men inåt så bryts jag ihop i tusen bitar. Inåt så går jag sönder så otroligt lätt och inåt så känns allt som ett rent helvete. Jag är så fruktansvärt bra på o dra till med en falsk fasad så att det ska se ut som jag är glad fast att det egentligen inte är så som det är. Jag skrattar och ler under tiden som jag är bland folk eller när jag exempelvis spelar in videoklipp medan jag ligger och gråter när jag är i min ensamhet. Inuti mig gömmer sig en förstörd tjej. Jag har blivit någon som jag inte känner. Jag har blivit en förstörd tjej som inte vet hur man blir hel igen. När han förgrep sig på mig så tog han en del av mig. Han tog min värdighet som människa, han förstörde mig psykiskt i tusen bitar och han förstörde helt enkelt så otroligt mycket för mig. Han rörde en kropp som inte tillhör han.

Men jag vet innerst inne att det kommer att komma en dag då jag blir någorlunda hel igen. Jag vet att det garanterat kommer att komma en dag då iallafall nästan alla pusselbitar faller på plats och jag vet att det garanterat kommer att komma en dag då jag kommer kunna leva ett mycket bättre liv än vad jag gör nu. Jag vet att det garanterat kommer att komma en dag då jag kan känna äkta lycka på riktigt och att det även tillslut kommer att komma en dag då jag faktiskt kommer kunna skratta och le på riktigt utan o behöva dra till med en falsk fasad. När den dagen kommer vet jag inte, vägen dit kan vara oerhört lång. Men jag vet att den dagen garanterat någon gång kommer komma då jag kommer i mål vilket jag hoppas så innerligt mycket på.

Sedan får det ta den tiden som det tar så länge jag tillslut kommer ut som en vinnare och så länge som jag tillslut kommer ut starkare än någonsin. Måste bara på något sätt försöka kunna finna mig i att detta faktiskt hänt mig och försöka låta det definera mig till mitt nya jag som jag tillslut kommer bli hur jobbigt och svårt det än är o finna sig i en sådan hemsk upplevelse. Det kommer fortfarande många perioder då jag blir chockad över att detta hänt. Kommer fortfarande många perioder då jag vägrar inse sanningen. Men detta är ju tyvärr ingenting som man kan få ogjort och därför måste man på något vänster försöka låta en sådan hemsk upplevelse definera en. För blir man utsatt för ett sexualbrott så kommer det alltid finnas med en och då måste man tillslut försöka omfamna den hemska upplevelsen och låta den definera en. Jag måste hela tiden försöka vara medvetande om att detta hänt mig och att det inte finns något som jag kan göra för o få det ogjort. Det enda jag kan göra är att tillslut försöka klara av o lägga det bakom mig - så att jag tillslut kan leva ett så fint liv som möjligt trots det hemska som kommer finnas bakom mig i mitt förflutna.

Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Känner igen mig något enormt i de du skriva fina sofia 😟 Blir så ledsen.. Han tog makten över DIN kropp, typ den enda makten man verkligen har och alltid ska kunna bestämma över själv.. 😟 Men en dag kommer du ta dig tillbaka, du kommer hitta tillbaka till dig själv igen och den du är, och resan du gör, du kommer växa något enormt av den och bli 1000 gånger starkare, klokare och mer förstående än så många andra människor i denna värld. Jag vet att du en dag kommer kunna må bra igen, kommer kunna le bland folk men även i din ensamhet, fortsätt kämpa, ge aldrig upp fina du. <3 all kärlek till dig och tusen styrkekramar <3
nouw.com/nikolinapettersson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Tack så jätte mycket för din fina kommentar, dina ord värner verkligen så otroligt mycket ska du veta! Massa kramar fina du! <3
nouw.com/mittlivsomsofia
Ylva_Dandy_Lion
Ylva_Dandy_Lion,
Styrkekramar ❤️❤️❤️
nouw.com/ylva_dandy_lion
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Kramar! ❤️❤️❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,